Cautare

84 de rezultate pentru "popovici eftalia" (3.14 secunde)
Printre cei felicitati se numara si seful Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Cristian Popovici, dar si actualul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni, Raluca Popa Stancescu.
Prefer aceasta bautura in locul licorilor colorate care nu fac altceva decat sa te umfle si sa dauneze”, a afirmat Brandusa Popovici, vanzatoare.
Acum, craiovenii cauta tinute pentru Revelion", a spus Denisa Popovici, vanzatoare. Buget de austeritate pentru cadouri Craiovenii recunosc ca fac mai mult cadouri simbolice, mai ales ca in aceasta perioada cheltuielile sunt mai mai mari.
"Deocamdata nu am de gand sa vand apartamentul, insa daca as face-o nu as fi de acord sa platesc cadastrul pentru intreg blocul fara sa-mi recuperez banii, asa ca as cere cumparatorului macar jumatate din bani", a spus Constantin Popovici, un craiovean de 35 de ani.
Presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), Ernest Popovici, spune ca piata româneasca ar putea sustine si un al treilea constructor de masini, mentioneaza Business Standard.
In cadrul unei conferinta de presa, directorul general Rominserv, Victor Popovici, a declarat ca decizia Consiliului de Administratie va fi reanalizata “in asa fel incat impactul social sa fie minim”.
Adriana Frangu nu mai ocupa functia de director economic, fiind inlocuita de Cecilia Popovici (fosta sefa a serviciului contabilitate, cu o vechime de 17 ani in societate), iar Vasile Miu nu mai este director mecano-energetic, fiind inlocuit de Bella Fasakas (fost sef sectie mecano-energetice, corespondent al functiei de director adjunct, care are o vechime de 30 de ani in Oil Terminal).
"Magiunul de Topoloveni nu s-a fabricat in fabrica cu traditie de la Topoloveni, ci provine de la Maximilan Popovici si Dimitrie Gusti, de pe vremea cand era folosit in cantitati mari pentru armata romana.
In afara celor doua banci sanctionate, restul sunt in conformitate cu prevederile legale", a declarat Georgica Popovici, comisar in cadrul CJPC.
Potrivit informatiilor de pe site-ul companiei, Ford si-a inceput relatiile cu Romania in anul 1928, atunci cand Andrei Popovici, secretarul Legatiei Romane la Washington, ii decerneaza lui Henry Ford un inalt ordin al Casei Regale ca "binefacator al omenirii, pentru dezvoltarea industriei, a relatiilor sociale si internationale".
"Am cautat o modalitate de a ajunge si mai aproape de clientii nostri si punand laolalta know-how-ul de care dispunem in companie am ajuns sa construim acest prototip functional," afirma Marian Popovici, directorul tehnic al magazinelor PROFI.
Ozel si Jovanovici sunt jucatoare de 9 metri, dar care arunca mai greu de la 10 sau 12 metri, cum e Bojana Popovici", a spus Cristian Gatu la Radio GSP.
Cobzaru (8 puncte), Popovici (5), Hurjui (11), Anghel, Nicolae (15), Dascalescu (2), Necsanu, Surugiu (3), Rotariu, Filip, Amarghioalei (7), Chidiu (4).
Ionut Iftimiciuc, Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Stefan Nistor • Just about love In Culise - Teatru Pub - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia:
Fisa artistica - Teatrul de Stat Oradea - Alex in POVESTE NETERMINATA de Alecu Popovici, 1971, r.Dorel Urlateanu - Sanda Albu in OMUL CARE ...
In ziua urmatoare, in cadrul Galei ce se va desfasura la Fairmont Hotel din Monte Carlo, in prezenta ASR Printul Albert de Monaco, Ionut va interpreta una dintre piesele trupei sale, Vagabond” â€" muzica de Sandu Rotaru si Ionut Ungureanu, versuri de Radmila Popovici-Paraschiv.
Constructia bisericii a inceput la 20 august 1939 din initiativa preotului Dumitru Popovici, precum si a fostului primar al comunei suburbane Dudesti-Cioplea, Constantin C.
La admiterea la IATC, marea actrita Eugenia Popovici a spus despre el: - Hazul adevarat este o floare rara. Si copilul asta a venit cu un buchet.
Eugenia Popovici, Mircea Bogdan, Marian Stanciu, Diana Lupescu - Joi, 17 mai, ora 13.00: ECATERINA TEODOROIU Regia: Dinu Cocea;
Scenografia spectacolului este semnata de Francesca CIOANCA si Ana Iulia POPOV, coregrafia de Cornel POPOVICI (asistent Edy Chiritescu), iar conducerea muzicala, de compozitorul Dan DIMITRIU, dirijorul Orchestrei teatrului.
google-analytics.com