Cautare

84 de rezultate pentru "popovici eftalia" (2.91 secunde)
Scenografia este semnata de Francesca CIOANCA si Ana Iulia POPOV, coregrafia de Cornel POPOVICI (asistent Edy Chiritescu), iar conducerea muzicala, de compozitorul Dan DIMITRIU, dirijorul Orchestrei teatrului.
Scenografia este semnata de Francesca CIOANCA si Ana Iulia POPOV, coregrafia de Cornel POPOVICI (asistent Edy Chiritescu), iar conducerea muzicala, de compozitorul Dan DIMITRIU, dirijorul Orchestrei teatrului.
Este clar ca nu s-au "furat" bani de la ISC, nu s-au "delapidat". Era normal ca banii castigati din organizarea evenimentului sa fie "donati" de Bogdan Popovici ISC-ului?
Alaturi de Adrian Nastase au fost condamnati la pedepse grele alti functionari din conducerea Inspectoratului de Stat in Constructii, familia Popovici, organizator al manifestarii "Trofeul Calitatii" si patronul unei tipografii care a furnizat materiale electorale.
Alexandrescu Dana Sorina, Andreescu Florentina Iulia, Apetrei Simona, Bica Daniela, Bolgiu Dana Adela, Budarescu Maria Cristina, Calenic Marioara, Campean Ioan, Chirila Ravara Cecilia, Culea Cosmina Stefana, Ioan Sergiu Danut, Guse Ana, Ispas Narcisa, Matei Dana Marinela, Micu Marioara, Montia Tatiana, Murvai Diana Mirela, Nedelcu Ramona, Pascal Diana Ionela, Popescu Maria, Scridon Maria, Vlad Elena, Veres Liliana, Anbrus Manuela, Balta Madalina, Davidescu Lavinia, Dobrota Liliana, Eparu Ion, Gavrilut Gabriel Ioan, Geamanu Anca Raluca, Halic Eugenia Claudia, Marginean Corina, Ionica Maria Magdalena, Marmandiu Razvan, Martius Mihaela Gloria, Popovici Gabriela, Puiu Ligia, Raduly Eniko, Sandru Emanuela, Serindac Casandra, Simon Marioara, Topana Iuliana, Dumitrescu Spiridon, Rascu Agripina, Deaconu Gheorghe, Pall Eniko Vera, Doda Camelia, Rusu Cristina, Petrascu Elena, Deaconu Gheorghe, Ghetu Silvia.
primar Gheorghita Botarca Spectacol oferit de Ion Popa (autorul Imnului Magiunului de Topoloveni) si de formatia de dansuri populare din Topoloveni Adresa fabricii - locul de desfasurare al evenimentului: Topoloveni, str. Maximilian Popovici nr. 56, jud. Arges (de pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, iesirea spre Topoloveni, km 98).
In 1991, si generalul Nikolai Alexeevici Sciam, vicepresedintele Comitetului de Presedintie al KGB, a pus, oficial, la dispozitia Asociatiei Ufologice Unionale din URSS (presedinte cosmonautul Pavel Popovici), documente, insumand 124 de pagini, avand titlul Cazuri de observare a unor fenomene insolite pe teritoriul URSS, 1982-1990".
Mircea Popovici, psiholog: - Sunt anumite categorii profesionale care au nevoie de asistenta psihologica. Asistenta din partea specialistilor in sanatate mentala.
Odata cu racirea vremii in Capitala incep pregatirile pentru venirea iernii. Cristi Popovici ne spune cum s-au pregatit autoritatile din Bucuresti.
Agentul a fost deja audiat, dar le-a spus anchetatorilor ca nu isi aminteste unele lucruri pentru ca era in stare de soc. Cristi Popovici este la sectia de politie.
Trimisii speciali Antena 3 in Ucraina, Cristi Popovici si Costi Pahontu sunt in cela mia fierbinti zone din sudul Ucrainei, acolo unde in ultimele 24 de ore au avut loc atacuri tot mai dure si mai sangeroase.
Trimisii speciali in Ucraina, Cristi Popovici si Costi Pahontu, au insotit un transport de ajutoare la localnicii din Shevchenkova Nicolaev.
Procesul prin care Sorin Oprescu va afla daca va fi liber se va judeca maine, la Atena.Corespondentul special Cristi Popovici are toate detaliile
Pentru a afla mai multe date l-am contactat si pe Emil Popovici-Mut, managerul Spitalului Clinic Judetean, care ne-a precizat: "Eu sunt acum la Bucuresti si nu stiu prea multe.
Trimisii speciali Antena 3 in Grecia, Cristi Popovici si Costi Pahontu, au ajuns in regiunea Panteli devastata de marti de incendii de vegetatie.
David Popovici inoata cu viteza spre istoria natatiei. David a incheiat finala de 200m liber cu un timp de 1.43.97 Campionul s-a declarat multumit de parcursul sau.
David Popovici este numele aflat pe buzele pasionatilor de sport. Romanul vrea sa bata recordul lui Biederrmann, de la 200 metri liber.
David Popovici a stabilit recordul competitiei in primii 100 de metri. Vlad Stancu a castigat medalia de argint la proba de 400 de metri liber.
Din cercetarile politistilor de la Rutiera s-a stabilit ca, in jurul orei 11.00, la intersectia strazilor Obedeanu si Constantin Lecca, o Dacie 1310 condusa de Marian Tantagoi, de 20 de ani, din localitatea Argetoaia, a fost lovita in plin de un Renault Megane condus de Ionut Popovici, de 18 ani, din Craiova.
Inflatia, razboiul si cazul Schengen sunt evenimentele marcante din 2022. David Popovici si Zelenski sunt doua dintre cele mai vehiculate nume din 2022.
google-analytics.com