Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a comunicat ca s-a dispus trimiterea in judecata a Miei Nistor, de 32 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pentru savarsirea infractiunilor de dare de mita, conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui autovehicul avand permisul suspendat.
In dimineata de 19 ianuarie, in timp ce conducea un Mercedes, tanara soferita a fost filmata de radarul politistilor cand nu i-a acordat prioritate unui pieton, dupa care a lovit un biciclist. In urma cercetarilor, oamenii legii au constatat ca Mia Nistor, care sustinea ca nu are la ea documentele, avea permisul suspendat, iar numerele provizorii de inmatriculare ale autoturismului erau expirate.
In plus, ca sa scape fara dosar penal, soferita i-a promis unui politist de la Rutiera, agentul Paul Toca, 200 de euro. Politistul si-a anuntat insa colegii despre intentiile soferitei, aceasta fiind prinsa in flagrant dupa ce i-a oferit agentului 500 de lei, bani pe care i-a pus pe biroul acestuia. Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, dosarul a fost inaintat pentru solutionare Tribunalului Mehedinti.