Un recidivist a vrut sa se razbune pe omul legii, pentru ca acesta a facut parte din echipa care l-a anchetat intr-un alt caz de agresiune, cand si-a batut crunt concubina, fata sefului de post din Pietrosita.
Politistul in varsta de 24 de ani se afla intr-un bar, in afara orelor de program, cand batausul, George Daniel Uta, in varsta de 21 de ani, l-a lovit cu o sticla in cap. Agresorul a reusit sa fuga dupa ce a sarit prin fereastra de la baia localului.
Se pare ca recidivistul a vrut sa se razbune pe omul legii, pentru ca acesta din urma a facut parte din echipa care l-a anchetat cu cateva luni in urma, intr-un alt caz de agresiune cand si-a batut crunt concubina, fata sefului de post.
In acel moment, barbatul a fost lasat in libertate, pentru ca procurorii au considerat ca acesta nu reprezinta un pericol public. Desi a luat o bataie sora cu moartea, fata si-a retras plangerea depusa la politie.
"In dosarul penal respectiv, politia a declinat competenta la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, unde sub coordonarea procurorului s-au continuat cercetarile, insa tanara respectiva si-a retras plangerea si astfel, conform codului de procedura penala, s-a incetat urmarirea penala pentru infractiunea respectiva. Cat despre celelalte doua infractiuni, lipsire de libertate si talharie, nu au fost indeplinite conditiile si Parchetul a dispus masurile procedurale", a explicat seful IPJ Dambovita, Vasile Tache.
Politistul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde se afla in coma de gradul IV. Acesta a fost operat de urgenta, insa starea lui este in continuare foarte grava.
"Pacientul se afla in stare foarte grava, in coma post-traumatica cu un hematom intracranian. De cum a ajuns la Floreasca a fost transportat direct in sala de operatii si a suferit o interventie chirurgicala. In momentul de fata este in status post-operator imediat. Este in continuare in stare grava, in sectia de terapie intensiva, in coma", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita.