Cautare

908 de rezultate pentru "ploiesti prahova" (2.83 secunde)
Trei copii si trei adulti au fost transportati la spital, dupa ce trei masini s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in statiunea Busteni, din judetul Prahova, cel mai probabil din cauza unui sofer care a adormit la volan.
- Eu am terminat medicina la 34 de ani si am primit un post de medic de circa in satul Ditesti, langa Filipestii de Padure, in judetul Prahova. ... Vineri dupa-masa plecam la spitalul judetean din Ploiesti, unde lucra un bun prieten, chirurgul si omul de exceptie Mircea Oprea.
Entuziasmul pe care il afisau mai-marii judetului cand au primit cele 168 de miliarde de lei de la guvern a disparut brusc ieri, la ora 12.00, atunci cand au vazut ca au de deschis numai trei plicuri, desi au trimis invitatii catre 18 firme de proiectare din judetele Dolj, Olt, Cluj, Prahova si din municipiul Bucuresti.
7,5% in "judetul Ploiesti. Echivalent a 12.000 de voturi, scorul din Prahova apare procentual pe locul al doilea, dupa Hunedoara Monicai Iacob Ridzi.Pe de alta parte, fiica presedintelui a ramas acelasi personaj culturalizat in Bamboo.
Intr-un discurs tinut la Ploiesti, la Conferinta Judeteana a PDL Prahova, Udrea a spus ca liberalul Crin Antonescu "nu a lasat nimic in urma lui", in timp ce Victor Ponta (PSD) nu venea niciodata la sedintele de Guvern.
‘Boc a fost sincer la Ploiesti, cred ca e prima data cand a fost sincer, a felicitat-o pe Roberta Anastase ca a furat voturi.
In Prahova, primarul PDL din Ploiesti, Liviu Volosevici, are 10 procente, in sondajele PSD, inaintea celor doi posibili candidati ai USL, Adrian Semcu sau Iulian Badescu.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
Acesta este al doilea eveniment de acest tip din campania de prevenire si reducere a riscului la dezastre prin furnizarea de asistenta tehnica autoritatilor locale si informarea si educarea populatiei din judetele Dolj, Arges, Prahova, Bacau si Suceava. ... Primul workshop a avut loc in aprilie, la Ploiesti.
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
euro in Romania, reediteaza modelul de export al Dacia si Nokia in industria bunurilor de larg consum si ar putea ajunge cu fabrica de la Urlati, judetul Prahova, la vanzari de jumatate de miliard de euro pe termen mediu, in conditiile in care unitatea va aproviziona 20 de piete externe.
Printre participantii la Bucharest Summer Parade se vor numara Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei.
Printre participantii la Bucharest Summer Parade se vor numara Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei. De asemenea, vor defila motociclisti, masini retro si tunate, reprezentanti ai minoritatilor si ai constructorului, precum si Ansamblurile Ciuleandra, Doina Dunarii, Mugurel de Prahova.
Au defilat pe pod si Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei. ... "Fetitele dulci" au fost urmate de Ansamblurile Ciuleandra, Doina Dunarii si Mugurel de Prahova, de micutii de la Palatul Copiilor si in final de masinile Jandarmeriei, Pompierilor si de reprezentanti ai Politiei calare.
Solutia lui Dragnea pentru construirea unui tunel prin Carpati Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat, sambata, vicepremierului Liviu Dragnea sa fie luata in calcul construirea unui tunel rutier prin Carpati, ideea care i-a venit pe cand era "cocotat" pe drumul care traverseaza Oituzul, iar Dragnea i-a spus ca este posibil daca "ne ajuta Dumnezeu".
Echipa nationala de fotbal a pompierilor din Romania va debuta astazi la Campionatul European de la Ploiesti, programat in intervalul 14-17 iunie, la care vor mai participa reprezentativele similare ale Angliei, Frantei, Luxemburgului si Greciei.
Valcea • Icoane pictate pe lemn, cu Florentin Cantaragiu din Moara Vlasiei 0744 101 022 • Pictura pe ceramica- figurine de lut si obiecte casnice cu Mariana Serban din Bucuresti 0746 154 957 • Tablouri din flori - Dan Marinescu din Ploiesti, jud. Prahova 0745 862 063 Vizitare:
Decizia a fost atacata, insa acum doua zile tribunalul din Prahova a respins cererea. ... Tribunalul din Dambovita a solutionat cazul in favoarea ARCB, iar apoi in favoarea firmei Millennium Building de Curtea de Apel Ploiesti.
Decizia a fost atacata, insa acum doua zile tribunalul din Prahova a respins cererea. ... Tribunalul din Dambovita a solutionat cazul in favoarea ARCB, iar apoi in favoarea firmei Millennium Building de Curtea de Apel Ploiesti.
Marinescu Dan, din Ploiesti, jud. Prahova - realizare tablouri din flori naturale. Teatru pentru copii: sambata orele 16.00, trupa de teatru Dubee Doo va prezinta spectacolul Prichindel, in curtea din spate, la ecran.
google-analytics.com