La data de 13 iulie 2011, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 5, au desfasurat o actiune, privind respectarea legislatiei in vigoare, pe linia organizarii si exploatarii jocurilor de noroc de catre operatorii economici ce isi desfasoara activitatea pe raza sectorului 5.
Cu aceasta ocazie au fost verificate 4 societati comerciale din str. Humulesti, str. Pucheni, str. M-tii Carpati si sos. Viilor, unde s-a constatat faptul ca, in spatiile in care functioneaza diverse societati al carui obiect de activitate il reprezinta comertul cu amanuntul si alimentatie publica, in incaperi separate functioneaza aparate de jocuri fara licenta.
Au fost identificate 19 aparate de joc tip slot-machine, toate in functiune, care nu aveau nicio serie de identificare si nu aveau emisa nicio licenta de joc.
Aparatele au fost ridicate in vederea confiscarii.
Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului a fost estimat la 227.000 de lei.
Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 5, sub aspectul savarsirii infractiunii de desfasurare fara licenta sau autorizatie a oricareia dintre activitatile din domeniul jocurilor de noroc, cu cei in cauza in stare de libertate.