Cautare

516 de rezultate pentru "peter angela" (4.76 secunde)
Angela Merkel si Donald Tusk il sustin pe Erdogan si cer restabilirea rapida a ordinii constitutionale. SUA se declara ingrijorata de tentativa de lovitura de stat intr-o tara membra NATO.
Si asta se intampla chiar inaintea alegerilor prezidentiale din Statele Unite si parlamentare din Germania, unde, asa cum este de asteptat, Angela Merkel va fi debarcata.
Tot fericita este si Girdea Daniela Angela, din Lupeni, careia tocmai i-a fost inmanata trotineta electrica pe care a castigat-o in acest campionat.
Au fost mai multe tematici", a spus Angela Sesovici, educatoare la gradinita cu program normal nr. 7 din Calarasi. Printre participantele la acest cerc, s-au aflat:
- Mutter Angela da un mesaj mai optimist: este o zi importanta pentru presedintia Romaniei - zice dansa, fara sa se precizeze de ce.
Merkel s-a retras din functia de cancelar cu o ceremonie impresionanta. Ceremonia a fost restransa, din cauza masurilor anti-Covid. Merkel a cerut orchestrei sa cante o melodie populara in anii `70.
In varsta de 63 de ani, social-democratul Scholz va conduce un guvern de coalitie care preia responsabilitatea guvernamentala federala de la Angela Merkel dupa 16 ani de mandat, transmite Deutsche Welle.
Mai mult, pentru ca dau bine din profundor si la propriu, si la figurat, ele au mai mult succes decat Angela Similea sau Monica Anghel, care fac eforturi sa-si intretina vocea pentru a canta live.
El isi continua mandatul - pe fondul unei cresteri economice sustinute - si va reprezenta Romania la primul Consiliu European, unde Romania sta la masa cu scaun egal (iunie 2007), alaturi de Tony Blair, Angela Merkel si Romano Prodi.
Saptamana trecuta m-am declarat un admirator infocat al noii viziuni europene propuse de doamna Angela Merkel, Cancelarul Germaniei. Dau la o parte orice gluma proasta:
Cancelarul Angela Merkel urma sa vina marti dimineata la Strasbourg (ceea ce a si facut), ca sa prezinte Parlamentului European prioritatile momentului, asa cum le vede Germania prin ochii sai.
Asta declara toata lumea, dar uite, chiar acum, cancelarul german Angela Merkel s-a intalnit cu presedintele Putin, si de aranjamente energetice bilaterale au vorbit mai ales.
Si "Financial Times" prevede o politica europeana interventionista ("Financial Times" scrie chiar "protectionista"), care il va aduce pe Sarko in conflict cu adeptii politicii "laissez faire", Angela Merkel si Gordon Brown.
Motorul franco-german si-a demonstrat vitalitatea, iar cancelarul german Angela Merkel, vedeta reuniunii, a devenit vedeta europeana a zilei. Viitorul presedinte, Portugalia, ambitioneaza, la randul sau, o performanta - definirea textului noului Tratat, care va fi ratificat fie de parlamentele nationale, fie, in doua-trei tari, prin referendum.
Conservatorii germani fac presiuni asupra cancelarului federal Angela Merkel pentru a trece in regim de urgenta o lege care va bloca investitiile in economia germana a companiilor de stat straine.
Angela de 84 de ani, au venit doua persoane necunoscute, o femeie cu un copil de circa 7 ani, care au cerut un pahar cu apa.
Consilierul municipal Lucian Caprariu a trecut de la PC la PPCD, iar consilierii judeteni Petru Pavel Ganciu, Peter Mitu si Andrei Ritzinger au migrat de la PNL catre Fundatia Mileniul 3, o formatiune politica ce a functionat doar la Braila.
Ca sa nu ramana mai prejos, celalalt partener al Aliantei la Guvernare, UDMR, a transmis, prin gura senatorului Eckstein-Kovacs Peter, ca decizia Partidului Umanist de a ramane la guvernare este o decizie responsabila.
Presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs, a subliniat insa ca hotararea Senatului referitoare la demisia lui Blaga trebuie adoptata potrivit Constitutiei prin votul majoritatii senatorilor prezenti.
Presedintele comisiei, Peter Eckstein Kovacs, a precizat ca va fi redactat un raport prin care se va revoca hotararea anterioara prin care s-a luat act de demisia lui Vasile Blaga.
google-analytics.com