Cautare

60 de rezultate pentru "pariuri hipice" (3.04 secunde)
Conform noului act normativ, ar trebui facute publice inclusiv cistigurile pe care demnitarii si ceilalti membri ai familiilor acestora le obtin de la Loto, pariuri sportive si alte jocuri de noroc, fara sa se spuna insa daca se iau in considerare si eventualele venituri obtinute de la poker, fie el electronic sau neelectronic.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va utila salile de sport care au fost construite sub guvernarea sau cu banii obtinuti din pariuri.
Casele de pariuri o vad favorita pe jucatoarea care a reusit sa o elimine in optimi pe Serena Williams. Lisicki are o cota in jur de 1.40-1.50.
Iesirea lui Adrian Nastase pe usa din dos a politicii a provocat o serie intreaga de calcule, presupuneri si pariuri politice.
Pariuri? Trei luni? Sase luni?. Asta e sistemul, plus birocratia, plus paranoia coruptiei, care a facut de-a dreptul absurd circuitul actelor oficiale, fuga de raspundere generand adevarati monstri.
Pariuri? Trei luni? Sase luni?. Asta e sistemul, plus birocratia, plus paranoia coruptiei, care a facut de-a dreptul absurd circuitul actelor oficiale, fuga de raspundere generand adevarati monstri.
(Fina ironie a autorului Gheorghe Sasarman face aluzie la izolarea in care am fost condamnati ca popor in perioada comunista - cartea a fost scrisa in 1975 si a fost aspru cenzurata - si la reactiile restului omenirii care transmitea televizat in direct si facea pariuri despre desfasurarea palpitanta a evenimentelor).
Eserghep ne-a dezvaluit ca a pus mai multe pariuri cu adversarii sai politici in aceasta privinta; "nu am pierdut niciodata un pariu", a precizat deputatul.
Pentru ca ei de asta sunt acolo unde sunt... Nu dau nici un pronostic. Va las pe dumneavoastra sa faceti pariuri.
"Daca as juca la pariuri as paria pe Nicoara impotriva lui Boc. Nicoara este la maxim sase procente de Boc, poate recupera", a punctat Hrebenciuc.
Conform unui proiect de lege propus de Finante, Loteria Romana va avea monopol pe organizarea si exploatarea jocurilor de noroc tip loto si a jocurilor de tip pariu sportiv, pentru care va fi scutita in continuare de la plata taxei de autorizatie si de licenta.
Singura modificare adusa prin noul proiect de lege in ceea ce priveste Loteria consta in introducerea obligativitatii de a plati taxele de licenta si autorizare pentru alte jocuri de noroc decat loto si pariuri sportive.
De la 1 mai, cazinourile si firmele de pariuri sportive, inclusiv persoanele juridice care realizeaza aceste venituri in baza unui contract de asociere, sunt obligate la plata unui impozit de 5% din veniturile obtinute din aceste activitati, in cazul in care impozitul pe profit datorat statului este mai mic decat acest nivel.
tranzactii imobiliare, activitati de jocuri de noroc si pariuri, productie sau comercializare de armament, munitii, explozibili, tutun, alcool, plante si substante aflate sub control national, precum si activitatile excluse de normele europene cu privire la ajutorul de stat", a mai declarat premierul Emil Boc.
Sunt exceptate cateva domenii de activitate: intermedieri financiare si asigurari; tranzactii imobiliare, activitati de jocuri de noroc si pariuri etc.
"Sunt multi studenti care au bani si pariaza la jocuri de noroc, la pariuri sportive. Ori tot la fel de bine ar putea sa 'parieze' pe actiuni si invata, in acelasi timp, cum sa fie investitori pe termen lung.
In consecinta, casele de pariuri nu sunt prea increzatoare intr-un succes al Stelei la Amsterdam, victoria echipei noastre fiind cotata cu 6,5, in timp ce succesul gazdelor are o cota de 1,57.
Cei mai multi specialisti, inclusiv casele de pariuri, o indica mare favorita pe Karolina Pliskova (cota 8,00), jucatoare pe care Simona Halep a invins-o de cinci ori in 6 meciuri disputate in circuitul WTA sau in Fed Cup.
7,25 este cota caselor de pariuri ca sa se califice CFR Cluj in grupele Champions League, in timp ce Slavia Praga are cota 1,10 pentru acest succes xxx Parerea noastra (redactia estiri.ro si einformatii.ro ):
Urmeaza Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", favorita concursului, potrivit caselor de pariuri UPDATE 23.14 Marea Britanie e reprezentata de Bonnie Tyler, care interpreteaza melodia "Believe In Me" UPDATE 23.10 Pe scena evolueaza reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, cu piesa "It‘s my life" UPDATE 23.06 Dupa Armenia, intra in concurs cantareata Anouk, reprezentand Olanda, cu piesa "Birds" UPDATE 22.54 Au mai evoluat reprezentantii Spaniei, Belgiei, Estoniei, Belarusului, Maltei si Rusiei.
google-analytics.com