Cautare

60 de rezultate pentru "pariuri hipice" (3.37 secunde)
Sunt persoane care sunt dependente de acele aparate numite pacanele, sunt cei care joaca la pariuri sportive sau la ruleta electronica, dar indiferent de forma in care joaca, vorbim de o dependenta, iar efectele negative ale acesteia sunt numeroase.
Este interzis sa vinzi hainele de pe tine pentru a plati o datorie facuta la pariuri. - New Jersey: Este ilegal ca un barbat sa tricoteze in timpul sezonului de pescuit.
Ei pleaca la pariuri, la casino, la o bere cu prietenii prelungita pana pe la 5 dimineata, la fotbal, samd.
Dupa ce a fost dat de ciment in alegerile locale de nu mai stia de unde sa se adune, sa se ridice si cum s-o ia de la capat, dupa ce colegii de partid ii pusesera un gand atat de al naibii incat deja se puneau pariuri cat de repede cade.
In seara de 7.02.2011, in jurul orelor 20.50, la o casa de pariuri situata pe B-dul Timisoara, sector 6 a fost comisa o talharie.
Ma uitam ieri la televizor la presedintele Basescu, costumat adecvat unui periplu prin baltoacele Moldovei, facand bancuri cu sinistratii cu aceeasi dezinvoltura cu care ridica moralul marinarilor de pe nava in caz de emotii sporite, punand pariuri cu bietii oameni carora nu le venea sa le creada ochilor ca si-a facut timp presedintele pentru ei.
pariuri pe tema „cedeaza sau nu guvernul presiunilor venite dinspre mediul de afaceri?”. Raspuns: castiga cei care au pariat pe oamenii de afaceri.
O femeie a fost filmata cum lasa un carut cu copil in fata unui centru de pariuri din Bacau. Pe filmare se observa cum carutul este luat de vantul puternic si dus spre strada.
Poate ca unii au noroc, primesc mosteniri, castiga la loto, la cazino sau pariuri ametitoare. Cati asemenea norocosi cunoasteti? Unu?
Ne gandim iarasi la Congo sau ne impartim in tabere si facem pariuri care pe care doboara primul? Continuam sa luam parte la acest spectacol nedemn, ne impartim in sustinatorii lui cutare sau cutare?
In fine, agitatia liberala de a-si consolida pozitia avand in vedere ca PD-ul tot creste si tot creste, iar imposibilul Traian Basescu ii asteapta cu ciusca la cotitura, a inceput sa starneasca si primele pariuri.
Se joaca rezultatul la casele de pariuri? Deloc. Marea dezvaluire a lui Ciuvica nu pare sa mire pe nimeni. Parerea cvasiunanima era, oricum, ca SRI-ul este o cooperativa mare, impartita pe caprarii, in care fiecare lucreaza pentru cate cineva.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Ei au pierdut dupa urma acestor pariuri, nu au castigat, cum s-a intamplat in cazul firmei care a lansat acea reclama pe piata.
Amatorii de pariuri au un bun prilej pentru a-si testa inspiratia in alegerea casigatorilor sau perdantilor. Cei mai multi insa privesc cu oarecare nauceala declaratiile si zambetele mai mult sau mai putin strepezite, pe care le arboreaza cei implicati.
Adrian de 23 de ani, toti din Bucuresti, care in aceeasi zi, prin spargerea geamului, au patruns in incinta unei case de pariuri din, sectorul 3, cu intentia de a sustrage incasarile de pe weekend.
de 15 ani, toti din Bucuresti, cu privire la faptul ca, dupa ce au iesit dintr-o casa de pariuri, situata pe str.
Impresarul Bogdan Apostu a dezvaluit ca a intermediat discutii intre CFR si o firma de jocuri de pariuri sportive, care le-a propus ardelenilor un contract in valoarea de 1,1 milioane de euro pe sezon pentru a fi sponsorul principal.
Saptamana trecuta, Gigi Becali a dezvaluit ca a pariat 20 de mii de euro pe calificarea echipei sale in play-off-ul Conference League. Acum, FRF a instiintat UEFA ca latifundiarul din Pipera a jucat la pariuri pe meciurile echipei sale.
google-analytics.com