Casnicia dintre Ilie Nastase si Brigitte scartaie de ceva vreme. Dupa ce anul trecut, bruneta a confruntat-o pe Cici, cea careia i-a adus dovezi ca ar fi amanta fostului tenismen, luna trecuta, sotia lui Nastase a plecat de acasa si s-a mutat in apartamentul ei de jumatate de milion de euro.
Brigitte a spus ca Ilie a dat-o afara din casa pentru ca nu ii convenea ca fiul ei, care lucreaza ca DJ intr-un club, venea tarziu acasa. Poate ca nu a vrut sa dezvaluie dedesubturile relatiei cu fostul mare sportiv, dar cert este ca lucrurile nu merg ca unse intre ei.
Mai mult, femeia de afaceri a fost nevoita sa plece in Turcia fara sotul ei, pentru o operatie la nas. Ilie nu a insotit-o, dar a tinut sa arate ca ii este alaturi si ca vrea sa readuca lucrurile pe un fagas normal.
Brigitte a publicat pe retelele sociale o poza de pe patul de spital, cu descrierea Timpul pentru schimbare.
Printre zecile de persoane care au comentat in dreptul imaginii a fost si Ilie Nastase, care i-a transmis un mesaj scurt si cuprinzator: Te astept sa vii acasa repede si sanatoasa, semn ca este gata sa o primeasca inapoi in vila din Primaverii si sa repare ce s-a stricat.