Cautare

30 de rezultate pentru "onorarii" (3.11 secunde)
De asemenea, CECCAR avertizeaza ca infiintarea unei astfel de institutii va avea efecte negative si asupra contribuabililor, mediului de afaceri si bugetului statului, intrucat va avea loc o majorare a costurilor legate de suprataxa unor noi tarife si onorarii care in prezent sunt asociate serviciilor contabile care, fiind deductibile, au impact asupra veniturilor bugetului de stat.
Platile aferente anului 2007 includ si doua "onorarii expert", in suma totala de 8.100 lei, pentru proiectul Bucuresti-Constanta.
Aceste firme de consultanta specializate doar in tepe elaboreaza cateva hartii la dosarul pentru solicitarile de finantare din fonduri structurale europene si apoi sisteaza definitiv orice alta prestatie, in ciuda faptului ca pretind si incaseaza onorarii considerabile, a aratat presedintele PIMM Constanta.
Marti, Guvernul a publicat si noile onorarii ale notarilor, care sunt cu 30% mai mici pentru programul "Prima Casa". Acest lucru inseamna o economie de aproximativ 300 de euro pentru o locuinta.
Prime de asigurare suportate de persoana fizica independenta sau alta entitate fara relatie generatoare de venituri, castiguri de la societatile de asigurare ca urmare a contractului de asigurare incheiat cu ocazia tragerilor de amotizare, diferenta de pret pentru bunuri, servicii, alte drepturi ale pensionarilor, fostilor salariati in baza contractelor de munca sau a legilor speciale, onorarii din arbitraj commercial, vanzarea prin centrele de colectare a deseurilor (metal, sticla, hartie) sau a bunurilor mobile dezmembrate in programe guvernamentale de tipul Rabla.
GWYNETH PALTROW, in varsta de 41 de ani, a obtinut onorarii de 19 milioane de dolari si se afla pe locul al patrulea, in timp ce ANGELINA JOLIE, in varsta de 39 de ani, ocupanta primului loc din topul de anul trecut, se afla pe pozitia a cincea, cu venituri de 18 milioane de dolari.
Adera la ideile de stinga (o stinga autentica, nu una de parada cum e cea de la noi azi.) Apara oameni sarmani, fara sa le pretinda onorarii.
Daca s-ar face socoteala a cata parte din banii care circula in Romania trec prin sistemul juridic ca onorarii, salarii, taxe de timbru, confiscari, spagi si alte asemenea filiere, s-ar putea sa avem un soc.
$ ca sa scape de acuzatiile de mita. Departamentul de Justitie acuza compania ca a mituit medici. Mita a fost mascata in onorarii pentru participari la conferinte.
Astfel se face ca un creator precum Andrei Serban, care a renuntat la onorarii exorbitante pe scenele lumii doar pentru a putea monta in propria tara, a fost exilat deliberat in provincie, la Cluj si Sibiu, caci teatrele din Bucuresti, teoretic capitala teatrala a tarii, se multumesc in marea lor majoritate cu spectacole statice, fade, total lipsite de o provocare de substanta, nu formala (zona unde mai poti pacali cu putin postmodernism si o bruma de audio-vizual si gata, te-ai facut ca ai (post)-revolutionat teatrul).
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com