Cautare

1335 de rezultate pentru "online 24life ro" (5.32 secunde)
IAB a anuntat saptamana trecuta ca proprietarii de media online cu tehnologii proprietare de ad-serving pot obtine certificarea masuratorilor de audienta in baza unui set global de standarde, cu aplicabilitate universala.
Aflat la opusul marilor portaluri, portalul vertical, denumit si vortal, este un tip site care poate influenta decisiv o campanie publicitara online.
cea mai mare crestere a unui canal media din intreaga Europa este publicitatea online din Romania. Procentul de 75% crestere in 2005 fata de 2004 a Internet advertisingului in Romania, potrivit previziunilor specialistilor, surclaseaza toate celelalte rate de crestere din domeniul publicitatii la nivel european.
In ultimele sase luni, piata publicitatii online din Romania s-a confruntat cu o dilema de natura tehnica. Recrudescenta publicitatii online in Romania s-a suprapus cu aparitia unor formate de bannere mai mari si mai generoase, pe fondul unei treceri de la rezolutia 800x600 pixeli la 1024x768 in above-the-fold.
Analistii apreciaza ca indrazneata aceasta miscare a lui Google, care rastoarna cumva imaginea de jucator exclusiv online pe piata media. ... Asteptam cu infrigurare evolutia acestei noi directii spre care se indreapta gigantul publicitatii online.
Symantec ofera gazduire online de pana la 2 GB fiecarui cumparator al pachetului complet, spatiu care poate fi extins printr-o plata suplimentara. ... Pentru cei aproape 80$ cumparatorii primesc un pachet complet de securitate, 2GB spatiu de stocare online si 12 luni de acces la update-urile aplicatiei.
In mod inevitabil, cei care s-au "intalnit" online au inceput sa corespondeze, si nu de putine ori s-a intamplat sa se formeze relatii frumoase, care au avut la baza intalnirile virtuale.
Celelalte regiuni vor recupera terenul in urmatorii ani, iar in 2011 gradul de ocupare al pietei de muzica online de catre Statele Unite va fi de "doar" 50%.
In consecinta, ENISA sustine necesitatea unei actiuni comune si consecvente impotriva acestei amenintari la adresa securitatii online. ... Un computer compromis poate fi utilizat pentru orice fel de activitati infractionale online:
Atacurile au constat in realizarea unor pagini web false, care imitau sectiuni ale aplicatiei de plati online existente pe site-ul original al bancii.
SeniorVisualBI este singura solutie BI de pe piata locala disponibila si in varianta SaaS, impreuna cu SeniorERP Online. ... Analizele pot fi publicate rapid online:
Tot mai multi sunt cei care doresc sa-si faca un site cu care sa demareze o afacere online. ... Avantajul e ca proiectul poate fi depus si online. La adresa fonduri.mcsi.ro vei gasi pasii pentru a te putea inregistra pe site si a depune toate documentele.
Potrivit unui studiu prezentat de reprezentantii Centrului pentru Protectia Online impotriva Exploatarii Copiilor (CEOP), in cadrul conferintei cu tema "O lume in schimbare:
In contextul unui Internet din ce in ce mai putin sigur si cu din ce in ce mai putina intimitate personala, scopul IE 9 este sa fie sigur, construit cu un set complex de setari de securitate, confidentialitate si fiabilitate implicite ce protejeaza utilizatorii atunci cand sunt online.
Tableta iPad 2 va fi disponibila in magazinele iStyle si la retailerul online eMag si cu servicii de date mobile prepay de la Vodafone, potrivit unui anunt al operatorului, care nu a oferit detalii despre oferta.
Acordul pe cautari online dintre Google si Twitter a expirat, iar Schmidt a afirmat ca cele doua companii nu au reusit sa ajunga la o noua intelegere, in pofida negocierilor indelungate.
Google va lansa in Europa un serviciu TV de continut online pe televizor (Autor: ... Google TV, care permite utilizatorilor sa amestece continutul online cu cel TV pe un televizor, prin folosirea unui browser, a fost lansat in octombrie in SUA.
Cei interesati pot sa inregistreze online propunerea de proiect, pe www.fonduri.mcsi.ro, incepand cu data de 5 octombrie 2011, ora 9:00. ... In termen de maximum cinci zile lucratoare de la inregistrarea online, solicitantii trebuie sa depuna dosarul complet la sediul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).
Pagina emisiunii a fost scoasa offline, duminica dupa-amiaza, iar utilizatorii care o accesau erau intampinati cu un mesaj din partea site-ului YouTube, care spunea ca pagina a fost inchisa "din cauza unor violari repetate si grave ale regulilor de functionare din comunitatea online", informeaza cnn.com.
Zf.ro informeaza :
google-analytics.com