Cautare

1334 de rezultate pentru "online 24life ro" (6.79 secunde)
Google, compania care detine cel mai popular motor de cautare de pe internet, a raportat pentru cel de-al treilea trimestru al anului un profit in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada a anului trecut, intr-o perioada in care cumparatorii de publicitate au facut cheltuieli record in mediul online, scrie Wall Street Journal.
Presa online, crestere de 50%; Facebook, crestere de 53% si scadere a postarilor in blogosfera Conform indexului Zelist, anul 2011 s-a dovedit a fi un an bun pentru presa online, aceasta inregistrand o crestere de aproximativ 50%.
Romania semneaza un document care instaureaza tirania pe internet Romania a semnat azi in Japonia documentul international ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), care vizeaza combaterea comercializarii de produse contrafacute, dar si "pirateria online".
Protestul impotriva cenzurii internetului s-a soldat cu un succes • Protestul de miercuri fata de proiectul de lege SOPA (Stop Online Piracy Act) care se pregateste in Statele Unite, si care ar putea conduce la cenzura pe Internet, afectand utilizatorii din intreaga lume, s-a soldat cu un succes.
ACTA ii tranforma pe furnizorii de internet in Politie online Mediafx informeaza:
Vinde datele utilizatorilor pentru strategii de marketing Doua companii de cercetare vor putea furniza date despre utilizatorii serviciului online de socializare si microblogging Twitter clientilor dispusi sa plateasca pentru folosirea datelor in strategii de marketing, scrie Reuters.
Cotidianul.ro: Google isi deschide magazin online Chiar daca Google e departe de a avea probleme finaciare, intr-o miscare de a ajuta piata de tablete cu Android mai multe surse au confirmat ca va lua partea de comercializare in propriile maini.
It.bzi.ro : Google isi lanseaza propriul serviciu de stocare online gratuit Aveati nevoie de un stimulent pentru a va muta datele personale de pe hard pe un serviciu de stocarede tip cloud de pe internet?
Primul pas pentru a va proteja confidentialitatea online este sa va creati o parola sigura - adica una pe care un program de computer sau o persoana perseverenta sa nu o poata ghici cu usurinta dupa un scurt timp.
It.bzi.ro : Nou mouse de la Logitech pentru jocurile online Logitech a lansat cel mai nou model din popularul line-up de gaming G-series: ... MMO este un mouse usor de folosit, personalizabil, dezvoltat special pentru gamerii care joaca online in modul multiplayer (MMO).
FUTURE CITY, jocul educational online adresat tinerilor, care isi doreste sa imbine principiile sustenabile cu inovatiile din domeniul stiintific, este disponibil acum si in Romania. Lansat de compania BASF in cadrul platformei sale educationale Chemgeneration.com, FUTURE CITY este un joc online care se desfasoara pe Facebook.
Leo a imbunatatit conceptul si l-a transpus online, obtinand astfel un produs superior. ... Site-ul poate sugera fonduri si piete pentru investitii 4) Utilitare web - Pixlr.com Pixlr este o unealta gratuita de editare foto online care reproduce cu succes unele dintre cele mai importante functii Photoshop.
Setarile care va protejeaza intimitatea online. Cum puteti sa "dispareti" de pe Facebook Dave Kerpen, CEO la Likeable Local, ofera cateva ponturi utilizatorilor de Facebook si ii invata ce trebuie sa faca pentru a-si proteja cat mai bine intimitatea in mediul online.
Indiferent daca vreti sa vedeti notitele online, daca aveti un desktop cu Windows, un Mac, iPhone, iPad, Android sau Windows Phone, www.onenote.com este portalul catre toate aceste variante.
Mariustuca.ro informeaza: ... Daca ai folosit Google Chrome, gigantul online stie ce ai cautat pe internet si pe ce pagini ai intrat.
Descopera.ro informeaza: ... Conform unui studiu realizat de agentia de sondaje Barna Group, tinerii, dar si adultii din SUA, prefera pornografia online, in detrimentul relatiilor sexuale, deoarece le considera mai periculoase pentru sanatate decat filmele erotice. ... Mail Online
Biletele pentru concertele din Control Club pot fi achizitionate si in avans, online (CC sau PayPal), direct pe pagina de Facebook Control: www.facebook.com/clubcontrol, tabul "Cumpara bilete online".
Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.BLT.ro! In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!
Licitatia de Martisor I - Pictura si sculptura s-a dovedit a fi una dintre cele mai asteptate seri de catre pasionatii online de capodopere de de arta romaneasca de format miniatural.
Pe 13 Iunie, membrii Phoenix pot fi vazuti in clubul bucurestean Republic, bilete fiind in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua IaBilet (iabilet.ro/retea) Pentru a ne aminti ca formatia are scoala muzicala a anilor ‘60, ‘70, si ca, inainte de a fi Phoenix, au fost "Sfintii" influentati de Beatles, Bob Dylan, Rolling Stones, Byrds, The Doors, Kinks, actuala componenta va prezenta in cadrul evenimentului interpretari inedite, personalizate, din repertoriul celor care "ne-au dat nume" cand eram "in umbra marelui URSS", in cadrul unui eveniment prezentat de Bestmusic Live Concerts si METALHEAD.
google-analytics.com