Cautare

978 de rezultate pentru "oana sarbu" (4.54 secunde)
Prin Oana Maria Bogdan fosta membra a guvernarii Ciolos si membru fondator al PLUS, despre care fostul premier spunea, recent: - Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica romaneasca are nevoie pentru a capata substanta, omenie si justete.
Haineala vrea sa blocheze numirile procurorilor-sefi prin CCR Avizul consultativ pe care Consiliul Suprem al Magistraturii il da in privinta numirii sefilor de Parchete ridica o problema de constitutionalitate, a declarat, duminica seara la Digi24, presedintele institutiei, Oana Schmidt Haineala.
Un celebru doctor din Romania reactioneaza virulent dupa ce cantareata Oana Radu si-a incurajat fanii sa cumpere pastile de slabit, si le catalogheaza ca fiind niste "minciuni gogonate".
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
In tot acest timp, Oana nu prea a fost vazuta pe la spital. Cu toate astea, se pare ca Oana sufera in tacere. Te iubesc mama mea....iar daca tacerea ar putea 'vorbi', ai sti cat de mult te iubesc", a scris Oana pe pagina ei de Facebook.
Oana Cuzino - prezentatoare a emisiunii Ce se intampla doctore? ... Oana Cuzino este medic primar geriatru, doctor in stiinte medicale si jurnalista, prezentatoarea emisiunii Ce se intampla doctore?, difuzata zilnic, din 2002 incoace, la ProTV.
Oana Sorescu a devenit primul trainer in Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT MR din Romania, in urma cursurilor si examinarilor care au avut loc in Brighton, Sussex, Marea Britanie, in perioada 1-3 aprilie 2016. ... Oana Sorescu ne explica:
- Ar trebuie sa demisioneze, sa faca un pas in lateral, spune Oana Vasilescu - reiterand cererile Opozitiei adresate PSD. In plus, Oana Vasilescu ii atrage atentia lui Kovesi asupra unui aspect:
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie.
Oana si Viorel Lis au oferit un interviu exclusiv. "Daca nu era Oana nu mai eram. M-a salvat de multe ori", a spus Viorel in primul interviu dupa ce a ajuns la Urgente.
Ghinionul nu a ocolit-o pe Oana Zavoranu nici in Noul An. ... Oana Zavoranu a spus ca cineva a creat conturi false de TikTok, conturi care ii preiau live-urile care sunt ulterior postate in numele ei.
Oana Lis, declaratii in exclusivitate de ziua ei de nastere. ... Ce cadou i-a facut Viorel Lis si daca este impacata cu tot ce a trait pana acum, ne spune Oana.
Vedetele care au trait experienta Jubile The Ballroom Primaverii au fost Oana Roman - care si-a exprimat dorinta de a-si serba ziua de nastere, in luna aprilie, in somptuoasa locatie Jubile din Primaverii, fiind incantata de locatie, Annes - cantareata fiind o prezenta extrem de eleganta la acest eveniment, atragand priviri admirative, caci a purtat o rochie semnata Lorena Sarbu, designerul roman stabilit la Los Angeles, care face senzatie la Hollywood, imbracand vedetele de la Hollywood, Nadina Campean, Julia Jianu, Francesca Lucarelli, Cristina Soloc, Irina Mohora, Rocsana Marcu, Denisa Tanase, Oana Lis, Alejandro ex-Mandinga, stilista Crisa Kyra, designerul Norina Stoica, Radu Buzaianu, Andrei Nourescu, Sonia Trifan si multi alti invitati.
Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD: ... Oana Alexandra) - Incasarile mai mici la bugetul statului au adus Guvernul in situatia de a face o rectificarea bugetara negativa, ceea ce vine cumva in contradictie cu creterea economica anunata.
Printre acestia, Oana Niculescu Mizil. ... Aceasta a fost principala acuzatie exprimata de Victor Ponta, Ilie Sarbu, Adrian Nastase si alti membri ai conducerii PSD, ieri, in sedinta Biroului Permanent, cand s-a decis demararea operatiunii de revocare din fruntea Senatului.
Deputatul Liviu Mugurel Sarbu si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din grupul PSD, precizand ca va activa in continuare ca parlamentar independent.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“.
Dupa anuntul lui Ilie Sarbu privind propunerea PSD legata de schimbarea din functie a presedintelui Senatului, cuvantul a fost acordat senatorului Serban Mihailescu. ... Liderul grupului, Ilie Sarbu, l-a invitat pe Geoana la sedinta pentru a-i cere explicatii privind vizita in SUA.
google-analytics.com