Un celebru doctor din Romania reactioneaza virulent dupa ce cantareata Oana Radu si-a incurajat fanii sa cumpere pastile de slabit, si le catalogheaza ca fiind niste "minciuni gogonate".
Nu demult Oana Radu, eleva lui Marius Moga de la Vocea Romaniei, a ajuns din nou in atentia publica dupa un regim spectaculos care a facut-o sa slabeasca in decurs de jumatate de an peste 50 de kilograme, scrie cancan.ro.
"De cinci luni am renuntat definitiv la carbohidrati si fructe si am pastrat in alimentatie doar proteine si legume. La inceput am slabit considerabil, insa acum pierd cam 2-3 kilograme pe luna. Sunt multumita, iar mama mea incearca sa-mi potoleasca pofta de dulce cu un desert asemenea checului, preparat din fulgi de ovaz dati prin rasnita si cu putin indulcitor. Iar ulei nu folosesc decat de parafina, pe care il cumpar din farmacie", a explicat atunci Oana.

Medicul Andrei Lascau a vorbit despre efectele dezastruoase ale pastilelor de slăbit.

"Daca eu nu fac reclama si daca m-am pronuntat clar impotriva pastilelor de slabit, nu inteleg de ce ma intrebati pe mine ce pastile a luat X sau Y. In general X sau Y au slabit cu o gramada de munca, au tinut dieta low carb (hiperproteica / ketogenica) jumatate de an sau un an, au facut efort fizic intens zilnic la sala cu antrenor personal ( 1-2 ore pe zi de 3-4 ori pe saptamana ), au facut si alte proceduri (electrostimulare, masaj ) , au fost supravegheati de doctori (analize periodic ), iar apoi au aparut niste firme de pastile dornice de vanzari rapide si reclama peste noapte, care nici macar nu aveau site-urile gata si trebuia sa se astepte un numar de zile ca sa li se poata da numele. Ca pe fruntea noastra scrie ca suntem prosti. Firmele astea au incheiat contracte de imagine cu domnisoarele / doamnele respective care acum spun ca, evident, nu dieta si sala si sporturi si munca au fost cele mai importante, ci faptul ca au luat pastila X sau Y sau Z. Evident, minciuni gogonate", a explicat doctorul pe pagina lui de Facebook.