Cautare

5866 de rezultate pentru "numar de telefon cotoara elena valeria" (2.67 secunde)
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Aceasta are la activ trei dosare penale, iar procurorii gorjeni au inceput cercetarile in urma sesizarilor primite de la numerosi cetateni din localitate.
Una din prezentele care au luat probabil mintile imberbilor democrati reuniti zilele trecute la scoala de Vara de la Costinesti a fost Elena Udrea.
Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: ... Le da domnisoara Elena Basescu.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista discutii in PSD legate de faptul ca Ion Iliescu l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna.
Jaful a avut loc in aceeasi zi in care a inceput scandalul cu Elena Basescu. ... Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre motivele aparitiei in presa a stenogramelor din dosarul Vintu l-a dezvaluit Elena Udrea, respectiv obturarea oricarui plan de rasturnare a Guvernului sau de suspendare a sefului statului.
Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea a dat o noua lovitura de imagine. ... Facand astfel, in mod deliberat, un gest de fronda. Stiind bine ca adversarii ei o vor acuza de frivolitate.
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. Sambata a luat cuvantul si Elena Udrea, cea care se vrea sa fie inscaunata numarul 1 in partid. Scriptic, pentru ca practic, fotoliul de orchestra este de mult ocupat de...
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut recent o conferinta de presa pentru a anunta calendarul evenimentelor si planurile pentru anul 2017.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin. ... - Dar ce, dom'le, viata mea a fost doar un sir baban de gagici?
Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
Valeria Lungu, content creator, trece printr-o despartire de mai bine de patru luni. Vedeta sustine ca fostul iubit nu era cel pe care si-l dorea pentru toata viata.
Actrita Valeria Ogasanu, sotia lui Virgil Ogasanu, s-a stins din viata la 76 de ani, in vila familiei din Cornu.
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Vedeta intrunirii a fost celebra blonda Elena Udrea, fost consilier prezidential, care a venit la manifestatie cu o tinuta si o silueta demne de invidiat.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Alegerea democrat-liberalei Elena Ivanescu in Consiliul de Administratie al SC Litoral S. ... Mai mult, Elena Ivanescu nu si-o doreste, in conditiile in care SC Litoral S. ... Reamintim ca in data de 10 martie a. ... -ul societatii, ei fiind inlocuiti cu Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, are probleme si cu geografia. Devenita celebra pentru "succesuri", "scaun electric" pentru persoana cu handicap, legalizarea marijuanei ca drog usor, finala "Euro-Clic" in loc de Euro-League, "Emil Boc editeaza fraze", Elena Basescu a mai comis o gafa la Cluj.
google-analytics.com