Cautare

261 de rezultate pentru "noutati" (2.69 secunde)
"Acum e perioada de crestere a viermilor de matase si dupa 1 iulie vom veni la targul de la MTR cu noutati!
Asadar, in magazinul AMAZING Jewelry din Promenada, vineri, 28 septembrie, incepand cu ora 16.00, au putut descoperi ultimele trenduri in materie de bijuterii pentru mirese, sa afle noutati despre make-up si hairstyling (Dana Visanescu a fost cea care s-a ocupat de fiecare femeie care a pasit pragul magazinului si i-a schimbat look-ul).
De la el am aflat ca a adus si noutati: bijuterii din pirita, rodonit, hematit, malachit si amazonit. Tot la standul lui Andrei Costin Victor gasiti si cartea Lumea misterioasa a pietrelor scumpe de dr.
Ca noutati am adus carticele cu poemele scrise de mine, pe care le-am ilustrat tot eu, care costa 10 RON bucata (tiparite de mine). ... Am adus ca noutati tricouri din bumbac cu gluga (pentru barbati) - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
Am adus ca noutati larimar si tanzanit, dar am la stand si moldavit, meteoriti, rubine, safire, safire, ingerasi de cristal - la 25 RON si alte pietre precum jasp, ametist, turmalina, topaz, jad si smarald, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor.
Opaline Crafts a venit la targul din curtea MTR cu noutati precum: ingerasi din vitraliu si sticla - la 55 RON, modele noi de pasari din vitraliu si un trandafir din cupru superb.
Am adus ca noutati la targul de Sfintii Mihail si Gavriil genti tip rucsac, culoarea maro, dar si gentute mici din piele de vitel, care se pot atasa la curea, in orice imprejurare.
"Ca noutati, am adus dulceata de fructe goji - la 50 RON borcanul si zacusca de ciuperci - la 8 RON borcanul.
"Ca noutati, avem: trei sortimente de Basilur Tea: ceai Window (verde), ceai Moscow (ceai negru) si ceai New Years (negru) - la 35 RON si trei sortimente de Amber:
Pasta de dinti - Blend-a-med 3D White Luxe ofera albire superioara datorita celor 3 noutati aduse in compozitia produsului: ... Pasta de dinti - Blend-a-med 3D White Luxe ofera albire superioara datorita celor 3 noutati aduse in compozitia produsului:
Pentru noutati in acest domeniu, va invit pe 3 martie la Palatul Parlamentului alaturi de 250 de reprezentanti ai autoritatilor si liderilor de opinie din domeniul sanatatii si nu numai.
Mihai Calin) 17:00 â€" 17:20 Noutati ASCO 2015 Dr Marius Geanta, jurnalist & fondator Centrul pentru Inovatie in Medicina 17:20 â€" 17:40 Importanta sistemului imunitar pentru viitorul tratamentul oncologic â€" live din Chicago Dr Lucian Miron, profesor in oncologie, spitalul IRO, Iasi (dialog moderat de dr.
In cadrul WPA - World Psychiatric Asssociation ce se desfasoara zilele acestea la Palatul Parlamentului, la standul firmei Servier Pharma (amenajat foarte frumos, cu un pom al vietii sugestiv creat din lemn), gasiti noutati in domeniu:
- Cu ce noutati ai venit la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor"? - Am adus o multime de noutati, dar cele mai cautate sunt geodele de Brazilia, iar geodele de Uruguay sunt foarte rare si atunci cunoscatorii sunt interesati de ele.
Se pare insa ca notiunea de a misca a fost putin prea vaga din moment ce singurele noutati inregistrate dupa intoarcerea lui Ciuhandu in tara raman schimbarea - de fapt completarea - numelui partidului si o oferta de ajutor facuta… Guvernului, despre care PNTCD crede ca are nevoie de sustinere suplimentara si ii ofera cu generozitate sprijinul celor aproximativ doua procente capatate la alegeri.
Un partid se sustine in spatiul public nu prin cei care au castigat alegerile, pentru ca, de regula, acestia sunt oameni de actiune, ci se sutine prin ceea ce intelectualii aduc - prin programe de mobilizare, prin energia ideilor, prin noutati.
Oamenii au vrut mai degraba sa afle noutati despre gripa aviara si s-au plans de apa calda care vine rece, de justitie, de lipsa locuintelor.
• Echipa de secretari de la Finante nu se schimba, astfel ca de constructia bugetului se va ocupa tot Gheorghe Gherghina, iar strategia de finantare a deficitului va fi condusa de Bogdan Dragoi.
Nu are nici febrilitatea si graba posturilor romanesti interne de azi, ci mai multa rabdare si informatie calma si comparata. In limba romana puteai auzi noutati despre Romania si Germania, din Europa si din lume. Corectitudine, familiaritate, expertiza, politete.
Ca noutati, am dublat portofoliul: avem 20 de proiecte pe care le numim Boutique Projects, dar avem si apartamente de 60.000 de euro - 85.000 de euro (duplex in zona Universitate), dar si apartamente la 1.500.000 de euro.
google-analytics.com