Cautare

261 de rezultate pentru "noutati" (2.72 secunde)
IT BZI - Informatii si noutati din domeniul IT: Daca Google zice sa ninga, ninge! La cererea gigantului din IT, in California a cazut zapada Sediul Google din Mountain View, California, are parte de obicei de zile cu mult soare.
Acesta a venit cu noutati, precum: cuart fumuriu, lapis lazuli, turmalina neagra, piatra lunii, rubin, granat - toate fatetate, dar si cu smarald, safir, chihlimbar adus din Lituania.
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati precum:
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare. "Am adus noutati ca:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
De Valentine‘s Day vom veni cu noutati", ne-a spus Rodica Florea. Fiul ei, Robert, este cel care creeaza bijuterii inedite din cristale si ceasuri facute din felii de agate.
"La editia de Valentine‘s Day voi aduce noutati, precum: jasp policrom, azurit, malachit, ametist", ne-a spus Ana Capaneata.
Ca noutati, am avut: rodonit, jad canadian, amazonit de Rusia, coliere unicat - intre 100 - 165 RON, din carneol, ochi de tigru, fluorit, ametist", ne-a spus Carmen Bere, pasionata de cristale de cativa ani.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. Ca de fiecare data, aceasta a venit cu noutati in materie de coliere, bratari si pandante inedite din cristale.
Ana Capaneata a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu noutati precum:
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie. Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina a adus multe noutati si la aceasta editie.
Ca noutati, avem inele din argint cu pietre, din India - intre 35 - 150 RON si chiar 200 RON (inele cu rubine si smaralde), cercei din argint si safir - 150 RON, din cuart - 70 RON, cu rubin - 150 RON, bratari din chihlimbar - 25 RON, medalioane din chihlimbar - la 10 RON, coliere din chihlimbar - intre 35 - 100 RON si animalute din pietre - la 10 RON.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
"Am adus noutati: ceasuri din felii de agat - la 50 RON, amestit, hematit, geode de citrin, cuart roz, turmalina neagra, roz, verde, varfuri de cuart, agat felii, trandafirul desertului (Sahara) - la 6 RON, aragonit, chakre - la 25 RON bucata.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Nicoleta Simona Vaduva participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. "Am venit cu noutati la acest targ:
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
Tudor Manciulea a venit cu noutati precum ceasuri de lemn pictate pe lemn pictate, cufere de lemn, oglinzi de lemn pictate, cruci din lemn,casete din lemn pictate.
Din pacate, dupa ce evenimentul senzational al conferintei de presa s-a consumat, subiectul a fost rapid uitat, jurnalistii reorientandu-se catre alte noutati incitante.
Noutati sunt si operatiunile U-2 din India, intre 1962 si 1967, declansate in 1962 de razboiul chino-indian, ca si operatiunile U-2 in beneficiul separatistilor chinezi din Taiwan.
google-analytics.com