Cautare

671 de rezultate pentru "note micul matematicean resita" (2.86 secunde)
Medicii din Oravita au decis ca minorul sa fie transportat la Spitalul Judetean din Resita, pentru investigatii suplimentare. ... L-am dus la Spitalul Judetean din Resita", a spus asistentul de pe ambulanta, Sorin Soare.
Alerta majora la o scoala din Resita, dupa ce o bomba a fost descoperita in curtea unitatii de invatamant. O echipa de pirotehnisti a venit de urgenta, dupa ce muncitorii care lucrau acolo au sunat la 112.
Un barbat din Resita s-a trezit, la 6 dimineata, cu mascatii peste el in apartament. Omul spune ca politistii i-au pus pistolul la tampla, de fata cu baietelul de nici patru ani, dar dupa cateva minute si-au dat seama ca au facut o greseala.
Victor Ponta, “pupilul“ lui Adrian Nastase, cel care era alintat de acesta cu apelativul “Micul Titulescu“, nu a rezistat decat o saptamana in fata ziaristilor acreditati la Camera Deputatilor, fiind nevoit sa renunte la functia de purtator de cuvant al Biroului Permanent.
Cu binecuvantarea episcopului Damaschin Coravu, in 1992, micul asezamant de la Coslogeni a devenit schit de calugari. ... Piatra de temelie a unei noi biserici - cu hramul Inaltarea Sfintei Cruci - a fost pusa la cativa metri de micul paraclis.
La hotelurile de doua stele - la Hotelurile „Astra“ si „Zenit“ - tarifele au scazut de la 1,490 milioane de lei la 1,260 milioane de lei, iar la trei stele, la Hotel „Mangalia” de la 1,8 milioane de lei la 1,620 milioane de lei, cu micul dejun inclus.
Turistii se vor putea caza la unitatile de o "stea", unde cu nu mai mult de 70-80 de lei/noaptea camera dubla si micul dejun inclus, la doua stele - 130 de lei camera single, la trei stele - 160 de lei camera dubla cu micul dejun inclus sau la patru stele - 350 de lei/noaptea, cu micul dejun-bufet suedez.
Parca mananca jar la micul dejun. ... Radeai, beai cafele si fumai in micul tau studio din Empireul de pe Magheru. ... In micul cortegiu funerar e, din fum si abur cladita, Muzica, femeie pe care ai iubit-o mereu, mai mult decat ai iubit orice altceva pe pamant.
mic dejun si 425 lei cu masa de dimineata inclusa, 485 lei la patru stele ai 605 lei la cinci stele, ambele preturi incluzand micul dejun.
Oetker lanseaza Musli Vitalis 7 Cereale, un produs nou creat de experti ca o alternativa gustoasa, hranitoare si echilibrata la micul dejun traditional. ... Datorita celor sapte minuni ale pamantului reunite intr-un musli unic, micul dejun devine mai gustos si mai hranitor ca oric‚nd.
Iar cand vine vorba de clasa politica, in care, pentru cei mai multi dintre compatrioti, intra, de-a valma, tot ce misca si cuvanta pe micul ecran, cercetarile sociologice dau ca sigura marea pofta a romanilor de a vedea, in sfarsit, in fruntea statului, oameni competenti si, daca se poate, mai putin hoti.
Resita 20-iulie;Deva 27-iulie; ... "Am cantat si am trait prin versuri si note muzicale. Am iubit si am suferit prin cuvinte.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
“Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece. Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: ... El imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta, iar eu invatam bine pentru teza ca sa trec anul.
"Este destul de suspect cum cele doua note informative semnate Felix au ca data ultima zi din an. Probabil ca cineva din Securitate nu avea planul de note informative realizat si s-a gindit sa rezolve cumva aceasta problema", a incheiat Ciuca.
Basescu a subliniat din nou ca nu a colaborat cu Securitatea comunista si ca nu exista nici un astfel de dosar pe numele sau, ci doar rapoarte de rutina, de pe vremea cand era comandantul navei Navrom, note care erau date de toti cei care ieseau in afara tarii in interes de serviciu.
Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi. Potrivit propriilor declaratii, rectorul a trimis note informative despre 300 de studenti, comunicand Securitatii concluziile sale asupra problemelor economice si religioase ale acestora.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Mona Musca a mai spus ca i s-a cerut sa semneze eventualele note informative cu numele de cod "Dana". Deputatul a subliniat faptul ca nu a dat note scrise catre Securitate si ca, dupa un an de la semnarea angajamentului, s-a decis intreruperea angajamentului.
google-analytics.com