Cautare

203 de rezultate pentru "mutu" (8.33 secunde)
Fanii lui Ajaccio in DELIR dupa ZEUL Mutu! ... In replica, Adrian Mutu a tinut sa le multumeasca suporterilor pentru sprijin si a postat o poza cu care a reusit sa ii cucereasca pe ultrasi.
Doar unul dintre cei sapte internationali a jucat in etapa a 25-a, fiind vorba de Adrian Mutu (foto), noteaza romaniansoccer.ro. ... Mutu a jucat pana in minutul 60, cand a fost inlocuit cu Rossi.
Forlan, Cavani, Suarez sau Caceres au venit in Romania pentru a se bate, amical, cu Mutu si Chiriches, ceea ce inseamna ca, in sfarsit, FRF a facut un contract de meci profesionist.
MUTU A RATAT RECORDUL LUI HAGI! Mutu a asteptat acest meci ca sa-l egaleze pe Hagi la numarul de goluri pentru nationala, 35. ... "Mutu a incercat sa dea absolut totul, cum face si Cavani la Uruguay, ati vazut, s-a aparat.
Despre Mutu, selectionerul e de parere ca: "Mutu n-a jucat in ultimul timp, a fost accidentat, era mai greu sa-l chem dupa o luna in care nu a jucat la echipa de club in mod constant.
Pentru Romania au inscris Mutu ‘68 (penalti) si Chipciu ‘90+2, iar pentru Ungaria au marcat Vanczak ‘16 si Dzsudzsak ‘71 (penalti).
Mutu a fost blocat de Kiraly in doua rinduri, insa marea noastra problema, fazele fixe, ne-au costat din nou. ... Romania a revenit in joc prin golul inscris din penalty de Mutu (71), dar dupa doar 3 minute, Goian faulteaza in careu si Dzsudzsak nu ne-a iertat, 2-1.
Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio Fundasul formatiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio, scrie site-ul italian sportevai.it.
'Mutu nu trebuia sa lipseasca!' In prezent la Rizespor, Florin Cernat (33 de ani) a luat pulsul turcilor inaintea marelui meci de la Bucuresti. ... -Ce spui despre neconvocarea lui Mutu? ... Chiar daca joaca sau nu la club, Mutu trebuie convocat!
Astazi putem afirma ca am intrat in linie dreapta cu proiectul de amenajare al acestui centru multicultural de nivel european, a spus primarul Gabriel Mutu.
Gabriel MUTU, primarul Sectorului 6, Prof. ... Pentru Sectorul 6, poarta de intrare dinspre Vestul tarii in Bucuresti, ne propunem sustinerea acestor concursuri de proiecte, prin care vom da posibilitatea tinerilor, aflati la inceput de drum, sa se exprime creativ si sa aduca plusvaloare orasului, a declarat primarul Gabriel MUTU.
Cornel Dinu (73 de ani) a vorbit despre situatia de la echipa nationala, unde s-a scris in ultimul timp ca ar putea ajunge ca si colaborator al lui Adrian Mutu.
Mutu, prezentat la Rapid: ... Daca trebuie sa pup steagul, il pup, invat si imnul" Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca noul antrenor al Rapidului.
Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a prefatat confruntarea cu Universitatea Craiova, de duminica, 31 iulie. ... Mutu a precizat ca are nevoie de transferuri importante.
Adrian Mutu (43 de ani) a rememorat un moment amuzant in care l-a suparat pe marele Danut Lupu (55 de ani), pe vremea cand ambii erau jucatori. Mutu era la FC Arges, iar Lupu, la Rapid.
Am crezut ca, fiind crescuti alaturi de Stelea, Hagi, Popescu, Adrian Ilie sau Viorel Moldovan, Lobont, Chivu, Mutu sau Marica, le vor calca automat pe urme fotbalistilor poleiti cu aur la Mondialele din Italia, SUA si Franta, ori la Europenele din Anglia si Belgia, si Olanda.
Nimeni nu se va grabi sa raspunda la intrebarea Blaga sau Oprescu, ci "Va juca Mutu?", "Da gol Mutu?", "Il tine umarul pe Chivu?", "Mai poate Banel sa mai alerge?".
Cesena a marcat in acest sezon doar 13 goluri in 20 de partide, sase dintre acestea fiind reusite de Adrian Mutu.
Machiavelli.ro publica opiniile senatorului Gabriel Mutu. Acesta a descoperit miza ascunsa a alegerilor dintr-un singur tur pe care le doresc PDL si partenerii sai la guvernare.
Blogul senatorului Gabriel Mutu: MEZALIANTELE POLITICII ROMANESTI Nici nu a fost reluata bine activitatea politica pe noul an ca deja avem prefigurate doua scenarii posibile pentru alientele din urma alegerilor din toamna acestui an.
google-analytics.com