Cautare

1028 de rezultate pentru "mos craciun protv" (3.02 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a aratat sambata neincrezator ca cele doua bugete vor trece de Parlament daca Guvernul nu negociaza o majoritate, fie una mai stabila, fie una "de etapa", opinand totodata ca pana la Craciun, actualul executiv trebuie sa se remanieze sau restructureze.
Atitudinea lui este cel mai frumos dar de Craciun. ... Poate simpaticii de la departamentul de comunicare al PNL fac un mic efort, macar inainte de Anul Nou, daca inainte de Craciun nu s-au invrednicit, sa-l posteze, sub forma de transcriere si video, pe site-ul PNL si pe Youtube.
Mesajul Majestatii Sale Regelui Mihai I de Craciun 2015 Romani, In anul 1940, m-am adresat voua de Craciun pentru prima oara.
Radu Craciun, analist-sef la ABN-AMRO, a reiterat ideea ca aprecierea leului ii va avantaja in mod clar pe cei cu salarii in lei.
Producatorii agricoli trebuie sa se inscrie in Registrul Fermelor pentru a putea beneficia, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, de platile directe alocate din fondurile comunitare, a declarat ieri Mugur Craciun, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
Sarbatorile de iarna nu ar fi complete fara nelipsitul pom de Craciun. ... este din ce in ce mai evident ca pomul de Craciun devine un lux pe care putini si-l mai pot permite.
Pentru a preveni ilegalitatile practicate de catre importatorii de pomi de Craciun, odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dez-voltarii Rurale (MAPDR), prin intermediul Directiei Generale de Control Silvic si Cinegetic, va aplica amenzi, cuprinse intre 500 si 1.000 de lei, se arata intr-un comunicat emis de minister.
De Craciun, cea mai mare bucurie a fiecarei familii este impodobirea bradului. ... "In Dolj nu avem pepiniere pentru pomi de iarna" Din motive climaterice, Directia Silvica Craiova nu este unul dintre furnizorii de brazi si molizi de Craciun.
Prima editie a Targului "Cadouri de Craciun" care va avea loc in perioada 13-17 decembrie a.c.
"Carnea de porc nu s-a mai scumpit la Mangalia de cateva luni de zile si nu credem ca se va mai repeta, acum, in prag de Craciun, "obisnuitul" fenomen de crestere a preturilor, ce are loc inainte de marile sarbatori", ne-a declarat Magda Mitric, seful pietelor din municipiul Mangalia.
Dupa un Craciun imbelsugat in mancaruri, cadouri si veselie, multi craioveni au revenit marti la munca.
Cu doua saptamâni înainte de Craciun, craiovenii au început deja goana dupa cadouri si produse alimentare. ... Pe 24 decembrie, programul de functionare este 6.00 - 14.00, iar în ziua de Craciun este închis.
Regia Nationala a Padurilor Romsilva va recolta si comercializa in acest an 104.400 de pomi de Craciun, din care 62.000 vor fi brazi, diferenta reprezentand alte specii de rasinoase.
Denis O‘Brien, al doilea actionar al grupului media britanic Independent News&Media, sustine ca The Independent, cotidianul reprezentativ al companiei, va fi inchis cel mai probabil pana la Craciun, din pricina datoriilor acumulate, potrivit presei britanice.
In articol ni se mai spune ca PSD urma sa introduca in stadion sub supravegherea lui Claudiu Craciun (protestatarul aripii moderate si a activistilor de mediu din Piata Universitatii - n.a.) bannere "infasurate pe corpul" a "zeci de fete" mizand pe faptul ca in cazul doamnelor si domnisoarelor controlul corporal este mai lejer.
O portiune de autostrada a fost gata pentru ceremonia de inaugurare cu doua zile inainte de Craciun, dar se termina in camp.
Cei care vor continua sunt George Savu, Marian Mecea, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Gabriel Precup, Christopher Quist, Marian Anghelina, Daniel Ene, Catalin Craciun, Marius Jianu si Ninel Corcoveanu, pe liber fiind puse "piesele grele", cu salarii mai mari:
Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou. ... Incepe cu impodobirea bradului de Craciun care este una dintre cele mai frumoase traditii din lume.
Google a dedicat un doodle cu o familie de pinguini care se pregatesc pentru Craciun. ... Viitoarele serii din Google December global festivities vor veni pe 25 decembrie, ziua de Craciun, 31 decembrie, Revelionul, si, in sfarsit, 1 ianuarie, prima zi din anul nou.
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: ... Perlele colorate, montate pe fir de matase japoneaza, au mers si ele bine, precum si brosele de Craciun asortate cu cercei la fel", ne-a spus Carmen Gherghe.
google-analytics.com