Cautare

766 de rezultate pentru "moneda" (2.98 secunde)
Potrivit estimarilor analistilor East Capital, moneda nationala se va aprecia "considerabil" pe termen lung, insa pe termen scurt ar putea exista anumite fluctuatii.
„Leul este cea mai supraevaluata moneda din toate pietele emergente pe care le urmarim.
 Cererea scumpeste francul elvetian Bancile ne motiveaza ca francul elvetian este o moneda stabila, datorita economiei acestei tari. La rândul lor, analistii sustin ca este o moneda supusa unui risc valutar sporit pe termen lung.
Mai am prieteni care si-au luat credit pe firma tot în dolari si nu s-au plâns pâna acum", a spus o femeie din Craiova care s-a împrumutat în moneda americana.Pentru cei care vor sa se împrumute acum în dolari, nu se poate spune daca va fi sau nu avantajos pe termen mediu sau lung.
Mai am prieteni care si-au luat credit pe firma tot în dolari si nu s-au plâns pâna acum", a spus o femeie din Craiova care s-a împrumutat în moneda americana.Pentru cei care vor sa se împrumute acum în dolari, nu se poate spune daca va fi sau nu avantajos pe termen mediu sau lung.
Insa, in functie de moneda in care se vor imprumuta, clientii ajung sa ramburseze, pentru credite de aceeasi valoare, sume diferite.
Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
Desi împrumuturile în valuta sunt aproape la fel de mari, restantele sunt de zece ori mai mici decât la cele în lei. Statisticile Bancii Nationale a României (BNR) arata ca debitorii catre banci din judetul Dolj se înscriu la media pe tara a restantierilor la creditele în moneda nationala.
Moneda europeana s-a depreciat fata de moneda japoneza la 120,27 yeni/euro, fata de 125,73 yeni/euro in seara precedenta, dupa ce a atins cel mai scazut nivel al ultimilor tase ani.
In cadrul sedintei de tranzactionare de ieri moneda nationala s-a apreciat, de la 4,2160 la 4,21 lei/euro, dupa care a stagnat in apropiere de acest nivel, urmand tendinta regionala, in conditiile in care moneda americana a avut o evolutie exact opusa fata de euro.
Moneda nationala s-a depreciat cu peste cinci bani dupa decizia presedintelui Traian Basescu de revocare a ministrului de interne Dan Nica si dupa iesirea PSD de la guvernare, pana la 4,2495 unitati/euro, desi semnalele din piata indica faptul ca BNR a intervenit pentru a stabiliza cursul.
Este vorba de o noua moneda, numita pur si simplu moneda bazata pe carbon sau pe scurt, "valuta de carbon".
Coalitia guvernamentala a discutat vineri, intr-o reuniune la care a participat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, varianta ca moneda euro sa fie adoptata la 1 ianuarie 2015, iar pana la finalul acelui an sa circule in paralel atat moneda nationala, cat si euro, a declarat Varujan Pambuccian.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
Moneda euro a implinit 10 ani Euro s-a impus in ultimii 10 ani in portofelele a milioane de europeni fara sa reuseasca insa sa cucereasca simpatia acestora si nici a pietelor financiare, care ii pun in prezent existenta sub semnul intrebarii, comenteaza AFP.
BNR pune in circulatie, de luni, o moneda de argint de 10 lei Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, in scop numismatic, pe 23 aprilie, o moneda din argint dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informeaza institutia.
El a atras atentia ca cea mai mare eroare ar fi ca populatia sa creada ca trecerea la euro inseamna doar o schimbare de moneda, de trecere de la bancnote de polimer inapoi la unele de hartie, si ca doar se schimba la un anumit curs, c-o fi de 4,1, 4,2 sau 4,5 lei pe euro.
Moneda pictata de 50 eurocenti infatiseaza fidel portretul regelui Mihai I din timpul tineretii sale, si este o amintire in onoarea ultimului rege al Romaniei. Mihai I, moneda eurocent pictata la doar 4,99 lei (pret initial: ... Moneda poate fi livrata numai pe teritoriul Romaniei.
Mai mult, un roman dintr-o suta crede ca euro va deveni moneda nationala a Romaniei chiar de anul acesta. ... Romania este tara fosta comunista cu cel mai mare procent al populatiei care a folosit deja moneda euro.
google-analytics.com