Cautare

52 de rezultate pentru "mihnea marinas" (2.83 secunde)
Traian Basescu si Crin Antonescu au participat pana acum cateva minute la o dezbatere publica, la Cluj. Jurnalistul Mihnea Maruta a fost moderatorul intalnirii. Prima intrebare a fost legata de depolitizarea administratiei statului. Crin Antonescu:
Seara, am stat, in jurul bradului, cu Dana, cu Andrei si prietena lui, cu Mihnea - care a crescut mult si este deja mai inalt decat mine - si cu cativa prieteni vechi.
Au rostit alocutiuni si au exprimat puncte de vedere referitoare la volum si la subiectul sau, analistul politic Iosif Boda (totodata autor al prefetei cartii), europarlamentarii Corina Cretu si Adrian Severin, jurnalistul Octavian Stireanu, academicianul Mihnea Berindei, fostul premier Petre Roman si diplomatul si jurnalistul Neagu Udroiu.
Nu sunt monarhist din motive pe care i le explic pe larg lui Mihnea Maruta aici. Dar am un imens respect pentru Regele Mihai.
Din partea Romaniei a semnat ambasadorul Mihnea Motoc, care a primit depline puteri in acest sens din partea MAE, iar din partea Serbiei a semnat ambasadoarea la UE, Roksanda Ninčić.
Ai grija de mama si de Mihnea. Stiu ca va fi greu, dar stiu ca vei reusi. Va trebui ajutorul avocatilor sa-mi restituie dreptul la onoare si la demnitate.
- viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale - Liviu Dragnea - viceprim-ministru si ministru al Finantelor - Daniel Chitoiu - viceprim-ministru - Gabriel Oprea - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Daniel Constantin - ministrul Afacerilor Externe - Titus Corlatean - ministrul Afacerilor Interne - Radu Stroe - ministrul Apararii Nationale - Mircea Dusa - ministrul Justitiei - Mona Maria Pivniceru - ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice - Rovana Plumb - ministrul Economiei - Varujan Vosganian - ministrul pentru Societatea Informationala si Comunicatii - Dan Nica - ministrul Sanatatii - Eugen Gheorghe Nicolaescu - ministrul Educatiei Nationale - Remus Pricopie - ministrul Muncii, Familiei, Protectiei sociale si a persoanelor varstnice - Mariana Campeanu - ministrul Fondurilor Europene - Eugen Orlando Teodorovici - ministrul Transporturilor - Relu Fenechiu - ministrul Culturii si Cultelor - Daniel Barbu - ministrul Sportului si Tineretului - Nicolae Banicioiu - ministrul delegat pentru buget - Liviu Voinea - ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura - Lucia Ana Varga - ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine - Dan Coman Sova - ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si turism - Maria Grapini - ministrul delegat pentru energie - Constantin Nita - ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica - Mihnea Cosmin Costoiu - ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul - Mihai Voicu - ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni - Cristian David - ministrul delegat pentru dialog social - Doina Adriana Pana.
Romanii au mai avut asemenea conducatori abuzivi, de la Mihnea cel Rau la Carol al II-lea sau N. Ceausescu, dar ar trebui ca astfel de accidente istorice sa devina irepetabile.
- Urmasul lui Melescanu va fi Mihnea Motoc, in prezent ambasadorul Romaniei pe langa Uniunea Europeana si sotul doamnei Motoc - Ponta il apara pe fostul sef SIE:
Reprezentantul permanent al Romaniei la ONU, Mihnea Motoc, a declarat ca simpla nominalizare a firmelor romanesti nu inseamna neaparat o acuzatie oficiala.
Ministerul Finantelor Publice a acordat Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) suma de 20,95 milioane lei de la inceputul acestui an, din necesarul de 816,4 milioane lei pentru intregul an 2009, a declarat vicepresedintele ANRP, Mihnea Iuoras.
Despre subiect a scris si Mihnea Maruta. Acesta noteaza, pe blogul sau, ca fiecare dintre echipele Adevarul de seara urmeaza sa realizeze si un saptamanal platit.
La celalalt pol, conducatorii olteni n-au ajuns, deocamdata, la un numitor comun in privinta rezilierii contractului cu fundasul Mihnea Firoiu si mijlocasul Alin Bitis.
Firoiu va fi imprumutat Alt jucator care ar putea parasi echipa pregatita de Marian Bondrea este Mihnea Firoiu, juniorul urmand sa fie imprumutat pentru sase luni.
Este vorba despre juniorii Mihnea Firoiu, Madalin Poenaru si Giani Candea, dar si de Catalin Nita (25 de ani), revenit dupa experienta nefasta de la FC Olt.
se regasesc mai multi jucatori aflati sub contract cu Gaz Metan Severin, fiind vorba despre Bogdan Chirea, Mihnea Firoiu si Madalin Poenaru, toti fiind imprumutati pana la vara.
Alexandru Buzuloiu, Adrian Vlad, Radu Risnita, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Horia Constantinescu, Catalin Tilea, Eduard Balcescu, Horia Homescu, Silviu Sanda, Mihnea Pasare si Alexandru Buju.
Dupa miezul noptii, Mihnea Ionescu si Bogdan Tomulica vin cu rezumatele partidelor inregistrate in etapa de duminica, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat apoi la randul sau ca cel care a scris raportul a fost chiar ministrul Educatiei Mihnea Costoiu si ca premierul Ponta era la curent.
"Sub indrumarea profesorilor Anca Maria Ciofirla, Ioan Ladea, Nelu Predoi si Andrei Mihnea Calinescu, tinerii, unii dintre cei mai buni de la profilul arte vizuale, vor aprofunda pictura peisagistica printr-o serie de ateliere de lucru in aer liber, in locuri diverse, semnificative, cu scopul de a cauta sa transpuna, prin arta, esenta unica a naturii, istoriei, culturii si etnicitatii dobrogene", a declarat Stefan Pricop, responsabilul pentru comunicare al proiectului.
google-analytics.com