Cautare

490 de rezultate pentru "mihaela draft" (3.35 secunde)
Mihaela Raileanu a postat un text exceptional pe Facebook, in urma cu 3 ore, ceea ce inseamna ca era ora 4:10 a.m. ... Mihaela Raileanu sustine pe buna dreptate ca nu numai in Romania, ci peste tot in lume se inregistreaza o situatie stranie:
Adisa Codrut, de la DCMEDICAL, a selectat dintr-un text postat pe facebook de nutritionista Mihaela Bilic, cateva informatii interesante despre sosuri si despre cat de multe calorii contin acestea. ... Mihaela Bilic - Dumnezeu a creat mancarea, iar Diavolul sosurile Fragmente din postarea Mihaelei Bilic:
Rodica Mitu) - Cand vine vorba de a schimba un obicei alimentar, regula azi pentru azi e esentiala, sustine Mihaela Bilic, medic nutritionist. ... Iar apoi, o sa ne si intelegem, a scris Mihaela Bilic pe contul ei de Facebook, miercuri.
Andreea Marin (a luat obiecte pentru casa din zona Campinei), Andreea Banica (a luat mobilier pentru dormitoare plus tot felul de rafturi, canapele, fotolii), Mihaela Radulescu (a luat rafturi si accesorii, casete din piele pictata), Virgil Iantu (a luat canapele din zambila de apa), Andreea Mantea, Mihaela Tatu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gainusa, Luminita Anghel (si-a mobilat casa de la noi), Daniela Condurache, Gianina Corondan, Madalina Manole, Dan Negru, Clara Rotescu, Cristina Herea, Urania, Gabriela Vranceanu Firea, Catalin Botezatu, Oana Turcu si Cristian Brancu, Ana Maria Prodan, Mihaela Borcea, Doina Levintza, Corina Voicu, Catalin Maruta, actorul Ion Haiduc si omul de afaceri Cristian Tantareanu.
Rezultatele primelor deliberari ale acestui grup de oameni, pe umerii carora se afla povara destinului national, ne-au parvenit sub forma unui draft pe care, in spiritul transparentei, il incredintez redactiei spre publicare.
Rezultatele primelor deliberari ale acestui grup de oameni, pe umerii carora se afla povara destinului national, ne-au parvenit sub forma unui draft pe care, in spiritul transparentei, il incredintez redactiei spre publicare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, va participa luni la sedinta informala a Guvernului, unde se va dezbate primul draft al bugetului de stat pe anul 2009, au precizat pentru Mediafax, surse social-democrate.
Ponta a afirmat ca a primit de la Calin Popescu Tariceanu un draft al cererii pe care USL vrea sa o inainteze Parlamentului pentru suspendarea presedintelui, din care rezulta ca Traian Basescu se substituie tuturor puterilor statului.
Ca e manevra basista - si inca una de doi bani - se vede si din faptul ca NU exista un proiect - sau draft pentru cine are nevoie de grebla in nas ca sa-si reaminteasca limba romana.
"Luni, la Biroul Permanent National, vom face un draft de propunere, pe care il vom inainta Parlamentului si, in consens, toate partidele politice, va trebui sa iesim cu o declaratie de presa, o declaratie comuna, adresata Parlamentului ungar", a explicat democrat-liberalul.
Aceste modificari legislative au impus o adaptare a contractelor semnate cu agentii economici din Zona Libera, operatiune la care sunt angajati in prezent expertii Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, un draft al acestui document ministerial fiind transmis si Administratiei Porturilor Maritime spre consultare si formulare de propuneri.
"Draft-urile propunerii procedurilor pentru aceste programe se afla pe site-ul nostru.
Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a anuntat si ca un draft al bugetului de stat pentru anul 2014 va fi gata pana la mijlocul lunii octombrie.
2. Mai vorbesc semnatarii motiunii despre Amatorismul in redactarea draft-urilor de Acord, respinse succesiv de Comisia Europeana. Din nou fals.
Este compatibil cu standardele IEEE 802.11n draft version 2.0, IEEE 802.11g si, pe langa portul WAN, are patru porturi LAN.
Potrivit unui draft, Rusia va putea exporta titei prin conducta. Comisia Europeana propunea oprirea totala, in mod etapizat, a importurilor de petrol din Rusia, dar Ungaria a anuntat ca nu va accepta acest plan, argumentand ca sistemul energetic ungar ar fi grav afectat.
Certificatele le-au fost inminate senatorilor Szabó Károly si Sever ster, precum si deputatilor Mihaela Rusu, Ioan Mircea Pascu, Varga Attila, Erdei D.
marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti: ... Mihaela Dumitru, 37 ani, asistent medical, Bucuresti: "Plaja nu-mi place deloc cum arata.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Gala realizata de Mihaela Serban reprezinta un semn de stima si respect din partea membrilor juriului, certifica competenta profesionala si rezultatele obtinute in cariera pe parcursul anilor.
google-analytics.com