Cautare

236 de rezultate pentru "michael bolton" (2.98 secunde)
Fostul pilot german Michael Schumacher se afla internat intr-un spital din Grenoble (Franta) din 29 decembrie 2013, ziua in care a suferit o accidentare extrem de grava la cap, in timp ce schia. De atunci au trecut cinci luni si Michael Schumacher continua sa se afle in coma.
Dupa ce a savurat live concertele unor artisti precum Prince, Beyonce, Michael Bubble, Leonard Cohen, Josh Groban, Pitbull, Enrique Iglesias, Aerosmith si George Michael, Anamaria Ferentz se declara incantata maxim de spectacolul la care a luat parte recent in Pasadena.
Pe 25 iunie s-au implinit 7 ani de cand Michael Jackson nu se mai afla printre noi, prilej cu care fanii din Romania s-au intalnit pe aleea Michael Jackson din parcul Herastrau.
Profesorii Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet, decorati cu titlul Doctor Honoris Cauza la Bucuresti (Autor :
Biologul Michael Fischbach, care face parte din echipa ce a facut aceast descoperire, ofera un interviu in The Huffington Post referitor la acest subiect. ... Aceasta cercetare este importanta nu numai in tratamentul infectiilor vaginale, sustine Michael Fischbach. ... Michael Fischbach crede ca de aceasta descoperire ar putea beneficia inclusiv barbatii.
Revista americana National Enquirer sustine ca, desi au facut eforturi mari sa-si salveze mariajul de 14 ani, totul a fost in zadar, iar certurile uriase dintre Michael si Catherine s-au intetit.
Artista care l-a impresionat pe Michael Bolton, lanseaza toamna aceasta noul single intitulat "Ciuleandra". Asa cum si-a obisnuit publicul, Diana Matei imbina ritmurile moderna cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face.
Pe urma s-a stabilit ca daca decizi ca dupa ce o mierlesti sa faca din tine combustibil, iar nu e bine, ca BOR e de acord doar cu incalzirea pe baza de lemne si motorina, asa ca, din nou, poti sa-l chemi pe Michael Bolton sa-ti cante Ave Maria ( ca Ave Mitica inca nu s-a compus!), pen’ ca taica popa nu pune mana pe acordeon in crematoriu.
Pregatim concertele lui Michael Bolton de la Sala Palatului si Toto Cutugno (de la Bucuresti si Brasov). Sunt director de programe la Radio Gold FM.
In 2004, DA Jiu a initiat o operatiune de compensare si cu SC EARN MICHAEL PRODUCTION SRL Titu, in valoare de 1,5 miliarde de lei, dupa acelasi patent.
Automobile Bavaria are un nou director general, de la inceputul acestui an, in persoana lui Wenzel Weber, care il inlocuieste pe Michael Schmidt, potrivit unui comunicat transmis duminica de companie. Michael Schmidt va ocupa functia de director executiv al companiei Bavaria.
Cine este Mihai (Michael) Chezan, marele investitor din capitala Ardealului? ... Mihai Michael Chezan este, ca dintr-o minune, tocmai din Salaj, comuna Romanasi.
Totul se reduce la o trasatura esentiala, ne spune profesorul Michael Jarrett de la London Business School in Gata de schimbare. ... Michael Jarrett propune managerilor de pretutindeni o serie de instrumente descrise foarte bine de ecuatia:
Directorul SCM-U Craiova, Nicu Stoian, l-a inlocuit pe Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei, cu un neamt, Michael Merten, un tehnician cu obiective marete.
Un medic explica ce urmeaza pentru Michael Schumacher Medicul Heinz-Peter Moeke, sef de departament la urgente in cadrul spitalului din Hamburg, a explicat ce se poate intampla pe viitor cu Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1 aflat in coma de 10 zile, in urma unui accident la schi.
Ipoteza socanta in privinta starii de sanatate a lui Michael Schumacher. ... Robin Greenwood, un doctor neurolog renumit de la spitalul Homerton din Londra, sustine ca Michael Schumacher nu va mai fi niciodata la fel cum era inaintea accidentului de la schi.
Dupa cateva saptamani in care informatiile despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher erau din ce in ce mai putine, o revista din Germania vine cu o veste excelenta, scrie ziare.com.
Jurnalistii britanici au reusit sa obtina o serie de informatii noi cu privire la starea de sanatate a lui Michael Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1. ... Michael Schumacher isi misca cu greu ochii si raspunde la intrebari doar prin miscarile capului, acesta neputand vorbi.
Mihai Balasa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tanase (76) si Denis Alibec (79 - penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dica, in timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64).
UEFA a nuntat ca meciul va fi condus de englezul Michael Oliver, 34 de ani. Brigada condusa de Michael Oliver, va fi completata de asistentii Stuart Burt si Simon Bennett, ambii din Anglia. Michael Oliver este considerat a fi unul dintre cei mai promitatori arbitri britanici.
google-analytics.com