Schimbarea este ca moartea si taxele: inevitabila. Cu totii ne confruntam cu ea: si noi, si voi, si organizatiile pentru care lucram sau pe care le intalnim in viata de zi cu zi. Vestea buna este ca, desi schimbarea e inevitabila, putem alege mereu in ce fel sa-i raspundem. Schimbarea - atat in profesie, cat si in viata personala - nu trebuie sa fie neaparat o experienta neplacuta. Ca sa fie insa o experienta revigoranta, trebuie sa fim pregatiti corespunzator pentru ea.
• De ce unele companii sunt in stare sa se transforme si altele nu?
• De ce unii manageri ii pot convinge pe oameni sa incerce lucruri noi, iar altii sunt intampinati cu cinism?
• De ce unii lideri reusesc sa puna in aplicare schimbarile, in timp ce altii nu ajung niciodata la destinatie?
Totul se reduce la o trasatura esentiala, ne spune profesorul Michael Jarrett de la London Business School in Gata de schimbare. Si aceasta trasatura este "capacitatea de schimbare". Managerii care o poseda fac lucrurile altfel decat majoritatea oamenilor.
"Indemnul "Change or Die" pare mai actual ca niciodata.
Michael Jarrett propune managerilor de pretutindeni o serie de instrumente descrise foarte bine de ecuatia: Internal Capability + External Conditions + Leadership = Changeability. O carte binevenita, plina de idei practice care te vor ajuta sa te diferentiezi, sa te schimbi." Andrei Gosu - Director General Ascendis.
Puteti comanda cartea cu discount de 5%, la pretul de 46,55 lei, aici.
Beneficiati de 20% discount comandand impreuna Gata de schimbare de Michael Jarrett si Viitorul managementului de Gary Hamel aici.
Daca doriti sa rasfoiti cateva pagini din carte, folositi butonul Rasfoieste din pagina de descriere a cartii.