Cautare

2834 de rezultate pentru "medias strada verii" (3.97 secunde)
In ultima runda a sezonului regulat, Dunarea va juca la Medias cu Gaz Metan, o alta echipa ce se va alinia si ea la startul play-out-ului.
FC Botosani - Gaz Metan Medias 2-1 Liga 1 / Sezon 2021-2022 Etapa 20 Au marcat: Roman 61, Edjoma 84/ Yuri 74 Echipe de start FC Botosani:
Fotbalistul spune ca Gheorghe Roman, edilul din Medias, vrea falimentarea echipei cu orice pret si a tinut sa precizeze ca daca jucatorii vor fi lasati sa plece, el o sa renunte la cei 110.000 de euro pe care ii are de luat de la clubul ardelean.
Gaz Metan Medias, ocupanta locului 14 in Liga 1, este in pragul dezintegrarii, inaintea meciului de la Bucuresti cu Dinamo, din etapa cu numarul 27.
Gaz Metan Medias e aproape de faliment dupa ceea ce s-a intamplat in ultimele zile, insa Eric trage un semnal de alarma pe "ultima suta".
Ilie Poenaru s-a despartit si el de Gaz Metan Medias, dupa plecarea in masa a mai multor jucatori. Fostul antrenor al ardelenilor a dezvaluit ca a primit, totusi, ceva bani, la plecare.
Seful de la Casa Fotbalului a explicat ce masuri ia pentru ca echipe precum Academica Clinceni si Gaz Metan Medias, aflate aproape de faliment in plin campionat, sa nu mai strice competitia in anii viitori.
Ioan Marginean, fostul presedinte de la Gaz Metan Medias, a vorbit despre situatia in care se afla in acest moment fosta sa echipa si spune ca exista o posibilitate de salvare a clubului.
O angajata a unei banci din Medias a fost retinuta dupa ce a furat peste 140.000 de euro din conturile oamenilor.
Conferinta Flavius Stoican inainte de meciul Dinamo - Gaz Metan Medias "Vreau sa mergem pe continuitate. ... In primul rand trebuie sa-si rezolve situatia cu cei de la Gaz Metan Medias.(n.r.
Liga 1 -Sezon 2021/2022 Etapa a 2-a, play-out Marcatori: Bauza 40, Compagno 81 Echipele de start: Gaz Metan: Grosz - Kanda, Matricardi, Avram, Maxim - Harfas, P.Iancu - Ursu, Gaspar, P.Costea - Domsa;
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Dupa citi au iesit in strada se pare ca asta isi doresc tinerii - sa devina sclavi.
La o strada cu latimea medie de 10 metri inseamna ca 5,6 kilometri de drum nu se regasesc in documentatie. ... Strada A. ... Diferenta de 56.528 mp mai insumeaza strada Bariera Valcii, strada Stefan cel Mare, strada Fratii Buzesti, strada Pelendava si strada Amaradiei.
26, 14 apartamente de pe strada Icoanei, 22 apartamente de pe strada Magheru nr. 24, 38 apartamente de pe strada Ion Mihalache nr. 125, 31 apartamente de pe strada Polona nr. ... 35, 31 apartamente de pe strada Nicolae Racota nr.
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii.
Proiectul "Pod peste raul Olanesti in prelungire strada Carol I, inclusiv legaturile cu Calea lui Traian si Strada Morilor" are ca scop fluidizarea circulatiei, cresterea gradului de siguranta rutiera si facilitarea accesului catre zonele de interes, prin construirea unui nou pod peste raul Olanesti.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
A urmarit pas cu pas prin institutiile Primariei Generale a Bucurestiului investitia imobiliara din Strada Zambaccian, adunand documente care urmau sa fie piesele unui subiect de presa folosit pentru atacarea premierului Adrian Nastase.
Decizia lui Iohannis de a-l accepta pe Grindeanu a venit aproape imediat dupa ce Liviu Dragnea i-a transmis lui Iohannis ca dupa Anul Nou oamenii sunt hotariti sa iasa in strada!
google-analytics.com