Cautare

101 de rezultate pentru "matca" (2.74 secunde)
Andreiu cap de iarna, cum ii spun bucovinenii, permite astfel interferenta planurilor malefice cu cele benefice, lucrurile importante din existenta oamenilor putand fi intoarse de la matca lor fireasca.
miere de mana, de castan, de portocale, siropuri din fructe de padure cu miere de salcam acreditata ecologic - 18 RON, pastura - 28 RON / 100 de grame, miere de Delta Dunarii cu menta, miere de salcam cu baton de vanilie, laptisor de matca - 58 RON / 20 de grame.
femeia e maica si matca vietii. N-am nimic cu feminismul, dar sa nu se transforme in fanatism! PE DE ALTA PARTE Fay Weldon este de parere ca astazi Evele sunt prozaice, nu mai fac apel la arta feminitatii, au devenit niste gratii fara gratie:
Bucurestenii si nu numai sunt asteptati la Targul Național al Mierii, locul perfect pentru a se indulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, laptisor de matca, suplimente nutritive si cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogatia naturii, dar si din harnicia albinelor si apicultorilor.
Pe langa Fagurele cu Miere, care e gestionata de fiica sa mijlocie, Anamaria, acesta mai are o stupina si un magazin apicol, care sunt gestionate de fiica cea mare, Ioana. Apilarnilul costa 10 RON - 10 grame si laptisorul de matca - 5 RON gramul.
capaceala, faguri, pastura, miere de mana, miere de salcam, miere de tei, miere de mana, protector hepatic, cu miere de salcam, dar si laptisor de matca crud, energizant care contine miere de salcam, polen si propolis.
Or, e invers, partidul care contesta clasa politica, USR-PLUS, stim deja ca exista doar ca sa stranga voturile alienate de clasa politica si sa le aduca inapoi la matca, iar partidul cu baza de masa cea mai larga e exclus dinainte si sa zica mersi daca nu va fi desfiintat, mai ales daca zguduie barca cu motiunea lor de cenzura.
Pai daca noi eram sanatosi la minte ne alegeam asemenea presedinti, ca cei care i-am avut si care il avem acum, care arunca in aer ceea ce inca nu incepuse sa se aseze in matca?
In fata tragediilor pe care le traieste Romania de astazi, in care mii de familii nu mai au case din cauza apelor nestavilite, iar altii sunt inghititi de raurile iesite din matca, in fata scaderii continue a nivelului de trai din cauza scumpirilor irationale, guvernantii se gandesc doar la confortul unei majoritati parlamentare si arunca intreaga tara intr-o criza profunda, care mai compromite si aderarea din 2007.
Dar, cum vara nu-i ca iarna, iar ploile din ultimele zile au demonstrat cu varf ºi indesat cã apa trece doar dacã are pe unde, Valea oraºului arãta ieri ca in ’79, cand Dunãrea ieºise bine de tot din matcã.
Daca insa se declanseaza un tsunami, o deflagratie cu morti si raniti, un incendiu devastator, un cutremur sau daca raurile ies din matca si inunda, distrug, omoara, astfel de evenimente fac stirea zilei pentru orice mijloc de informare in masa.
Chiar daca apele marii, fie ele oricat de involburate, nu fac stricaciunile produse de raurile iesite din matca ale tarii.
Politicienii se uita nu spre Europa, ci... spre sondaje. Sa vedem ce vor arata ele dupa ce se vor retrage in matca apele Dunarii.
Relatiile dintre Bucuresti si Chisinau incep sa se aseze pe matca pragmatismului. Regretabil de tarziu, de incet si de reticent, cu incidente de parcurs care izbucnesc din cand in cand, apropierea si conlucrarea progreseaza.
Relatiile bilaterale cu vecinii si semivecinii (Rusia) nu s-au asezat pe o matca fireasca (de Ungaria presedintele n-a amintit, dar stim ce probleme sunt si cu Budapesta).
Cum majoritatea femeilor aflate in aceasta situatie munceste la negru pe la Matca sau Corod, este de inteles poate de ce nici una nu s-a dus la postul de politie sa intrebe daca nu cumva, chiar casatorita cu un cetatean roman, mai are nevoie si de alte acte ca sa ramina in tara.
Relatii pe care liderii succesivi de la Bucuresti si Chisinau s-au straduit, cum s-au priceput sau cum au putut, vreme de 15 ani, sa le statorni-ceasca intr-o matca fireasca, intr-o paradigma logica.
Liberalii fac congres in ianuarie, isi stabilesc noi legitimitati, iar platformistii nu au alta iesire decat sa-si faca partid sau sa se intoarca spasiti la matca liberala, cu speranta ca disidenta le va fi considerata ca un accident.
In Cluj mai multe strazi s-au inundat din cauza puhoaielor de apa iar la Salaj un rau a iesit din matca si a maturat totul in cale.
Una dintre cele mai utlizate strategii este aceea a infiltrarii unor "cai troieni" la alte partide, cu scopul clar ca dupa alegeri sa revina la matca, viciind astfel rezultatul votului politic.
google-analytics.com