Cautare

124 de rezultate pentru "martis" (4.17 secunde)
Carmina si Peter Brancoveanu participa la targurile traditionale organizate in curtea MTR cu obiecte de ceramica pictata inspirata de motive traditionale.
Ca noutati, Karmen Vlad a adus la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie, de Martisor, pirita, spinel negru, pentru protectie, si pirita.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Ionut Ciocan a venit la targul de cristale de la Muzeul de Geologie cu cristale de Romania facute de el, dar si cu piramide facute cu rasina (care se numesc orgoniti) dar si care au cristale adunate care au si cristale adunate.
Angela Marincea, de la Adia Unicat, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale ce a avut loc recent in curtea Muzeului National de Geologie cu ocazia Martisorului.
Jurnalul National: GIUMBIX. Seful ANI spune ca n-am intrat in Schengen din cauza lui Mircea Badea Giumbix e un cuvant care nu exista in Dictionarul Explicativ al limbii romane.
Florin Chise va fi prezent de Martisor cu palinca sa, Tramuta, la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman "Am participat la Saptamana Verde de la Berlin, un targ de produse traditionale aflat la a 78-a editie.
Duminica, 24 februarie, va avea loc cea de-a sasea editie a Targului de martisoare Bambi, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti, intre orele 10:00 si 13:00 (pe aleea principala de langa foisorul de la intrarea din str.
Jurnalul National - Marius Tuca: Martisoare, martisoare! Mi-e dor de martisoarele de altadata. De martisoarele de copil, tinute ascunse cu atata sfintenie ca sa nu le vada nimeni.
PRINCIPALE ZILE FESTIVE INTERNE SI INTERNATIONALE 1 martie - Ziua Martisorului 8 martie - Ziua internationala a Femeii 20 martie - Ziua internationala a Francofoniei 21 martie - Ziua internationala pentru eliminarea Discriminarii Rasiale 22 martie - Ziua mondiala a Apei 25 martie - Ziua Politiei Romane
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina Deaconu, au participat la expozitia de la Sala Dalles. "Am adus: miere de cires, miere de prun, miere mana de padure, miere cu propolis energizant, pastura, propolis, tinctura din pollen, faguri, combinatiile mele:
Recent, la targul de produse traditionale si al mestesugarilor, Piata Taraneasca, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, a fost prezent si Magyari Attila din Lupeni, Harghita.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Valentine‘s Day, la Sala Dalles.
Martisorul reprezinta una dintre cele mai vechi sarbatori ale poporului roman, obiceiul fiind cu mult anterior crestinismului si aflandu-se in legatura cu scenariul ritual al noului an agrar, celebrat primavara.
Trendul eco este prezent si in acest sezon, iar primavara se anunta cu adevarat verde si plina de surprize! Pentru ca martie vine cu multe cadouri, am gasit prin magazinele online, ce vand produse bio, numeroase minunatii cu adevarat sanatoase.
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles.
Dupa "Martisor", "Babe" si "Mosi", dupa "zapada mieilor", cand calendaristic deja am pasit in anotimpul primaverii desi luna martie se dovedeste a fi destul de capricioasa, ne apropiem de momentul echinoctiului de primavara, ce marcheaza inceputul primaverii astronomice.
Treasure este prezenta cu un stand in cadrul targului de martisor intitulat Festivalul Primaverii de la Sala Dalles. Deschis pana pe 8 martie inclusiv, vizitatorii beneficiaza de intrare gratuita.
Apicultorul Adrian Crainiceanu este prezent cu un stand in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles. "Mierea de anghinare si energizantul au mers cel mai bine la standul nostru, la acest targ de Martisor de la Sala Dalles!
Editorial Lucian Avramescu: Boala Basescu e incurabila? Si cancerul se vindeca uneori Ninge la Sangeru, ceea ce a apasat sufletul meu pe clapa melancoliilor.
google-analytics.com