Cautare

124 de rezultate pentru "martis" (3.04 secunde)
S.T.A.R.S. si U.C.M.R. organizeaza Balul Primaverii - o petrecere in stilul anilor ‘20, la Athenee Palace Hilton, vineri 7 Martie 2014, incepand cu ora 19,30.
Actrita Manuela Golescu participa la targul organizat de Martisor si de Ziua Femeii, de la Sala Dalles. O puteti gasi si astazi, la etajul 1, pana la orele 20.00.
Petronela Ionescu a participat recent la targul de cadouri de Martisor si de Ziua Femeii, organizat la Sala Dalles.
Maia Gabriela Tudor are 9 ani si ii place pictura. Am intalnit-o la targul de la Muzeul Taranului Roman pictand, la standul mamei sale, manager la Miledy Naturals.
Calendarul evenimentelor Bucuresti 555 ani : Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Angela Avram din Oradea a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. Vizitatorii au putut admira si achizitiona de la standul ei bijuterii superbe din cristale, dar si din margele.
Angela Avram din Oradea participa la Christmas fair's Marathon, organizat vizavi de CinemaPro.
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles. Acesta are un stand amenajat recent in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune in cadrul expozitiei Festivalul Primaverii de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
- Nu putem trai fara dragoste, fara bucuria de a primi si darui. Fara zambet. Fara voi. De martisor darul meu pentru toti cei ce iubesc cartea:
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Galeria SENSO Bucuresti organizeaza miercuri, 14 martie 2018, la orele 18.00, vernisajul expozitiei BIJUTERIE CONTEMPORANA. Luna martisorului si a femeii este celebrata la Galeria SENSO (Bd.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr.
Ionela Lungu, mester popular din Humulesti, participa la targul de Martisor organizat in curtea MTR. Am fost invitata aici cu martisoare, asa cum le fac eu, din lumea povestilor lui Ion Creanga.
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
Martisoare romanesti a fost prezent cu un stand de martisoare inedite, create manual de Ileana Horoba din Baia Mare. O reprezint la martisoare pe sotia mea, Ileana Horoba.
google-analytics.com