Cautare

3526 de rezultate pentru "marti laszlo" (3.45 secunde)
Ministerul Mediului propune o crestere a taxei de prima inmatriculare care sa fie valabila incepand cu anul urmator, motivata, potrivit ministrului Laszlo Borbely, de obligativitatea taxarii masinilor Euro 5, scutite pana in 2011. ... Modificarile au fost anuntate de ministrul Mediului, Laszlo Borbely, intr-o conferinta de presa sustinuta ieri.
Voi veni cu o nota in Guvern si vom analiza necesitatea modificarii OUG privind taxa de prima inmatriculare Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat vineri la Targu Mures ca se va analiza in cadrul Guvernului daca se impune modificarea ordonantei privind taxa de prima inmatriculare, in urma hotararii Curtii de Justitie a Uniunii Europene, scrie Agerpres.
Este vorba de Sandra Bachici, fosta Miss Romania, cea pe care ar fi cucerit-o chiar din bratele lui Laszlo Sepsi. ... Este vorba de logodnica fostului coleg de la nationala Laszlo Sepsi, Sandra Bachici, o frumoasa banateanca alaturi de care a fost fotografiat zilele trecute.
Patronul celor de la OSK Sepsi Sfantu Gheorghe, Laszlo Dioszegy, a recunoscut tratativele cu Constantin Budescu (32 de ani) si este increzator ca va fi primi un raspuns pozitiv in zilele urmatoare.
Laszlo Balint a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special in care a explicat motivele care au dus la despartirea sa de formatia pe care o antrena de doi ani si jumatate, UTA Arad.
Vasile Alecsandri i-ar sta bine uneia pe care sa scrie Alekszandri László Utca. ... Sa mai punem la socoteala cererea de a redenumi Piata Unirii, Szent László Tér, adica, pe romaneste, Piata Sfantul Vasile.
Presedintele parlamentului ungar, Laszlo Kover, este cunoscut pentru stilul sau de exprimare putin voalat. Laszlo Kover: "Cel care are nevoie de ajutor, de obicei cere, politicos.
Laurentiu Reghecampf (46 de ani) a acceptat rezilierea contractului cu Universitatea Craiova dupa negocierile purtate cu presedintele oltenilor, Mihai Rotaru, iar pe banca formatiei din Banie a fost instalat Laszlo Balint.
Sorin Cirtu, presedintele U Craiova, a comentat la Orange Sport iminenta plecare a lui Laszlo Balint din Banie. "Ne asteptam la altceva", s-a rezumat sa caracterizeze situatia Cirtu.
Desi a obtinut prima victorie pe banca echipei in Liga 1 chiar in derby-ul cu U Craiova 1948, 2-1, Laszlo Balint ar urma sa fie dat afara pentru ca cei din conducere sunt nemultumiti de modul in care arata jocul echipei.
Laszlo Balint STADION: ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Laszlo Dioszegi (52 de ani), patronul celor de la Sepsi, a anuntat ca a ales numele noului antrenor, dupa despartirea de Liviu Ciobotariu (52 de ani).
Totusi, in urma negocierilor de marti dintre Putere si Opozitie, parlamentarii s-au relaxat cam mult si nu au reusit sa mentina stabilitatea cvorumului.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Senatul se reuneste in sesiune extraordinara, maine dupa-amiaza Senatul se va intruni, marti, in sesiune extrardinara, de la ora 16.00, ca sa discute despre proiectele de lege restante, precum si despre legea privind votul uninominal, care a fost declarata neconstitutionala, daca pana atunci va sosi motivarea Curtii Constitutionale, informeaza Mediafax.
Voi trimite o scrisoare presedintilor Comisiei Europene, Parlamentului European si grupurilor parlamentare din PE Premierul Victor Ponta a declarat marti, dupa anuntul PDL privind boicotarea referendumului, ca aceasta actiune este ilegala si ca partidul condus de Vasile Blaga trebuie actionat penal.
Marti intra la vot final Secretarul Camerei Deputatilor Niculae Mircovici a declarat, marti, la finalul sedintei BP, ca motiunea simpla depusa de grupul parlamentar al PDL va fi dezbatuta saptamana viitoare, luni, ea urmand a fi votata marti, in cadrul sedintei de vot final.
Zile norocoase - marti Zile fatidice - joi RAC Cu foarte multi adversari si preocupati de aventurile galante de care nu pot scapa, Racii se incapataneaza sa faca investitii, sa imprumute bani si intra in incurcaturi din ce in ce mai mari.
Alina Costache) PLUTO este sarbatorita Google de marti, 14 iulie. ... Pamantenii au marti, pentru prima data, sansa de a privi de la cea mai mica distanta Pluto, planeta pitica aflata la marginea sistemului nostru solar.
Liberalii si democratii si-au depus la BEC, in cursul diminetii de marti, listele de candidati pentru euroalegeri. ... BEC a inregistrat pana acum candidaturi din partea independentului Laszlo Tokes si a cinci partide:
google-analytics.com