Cautare

1381 de rezultate pentru "marius savuica" (4.59 secunde)
Valeriu Iftime a explicat ca atunci cand a spus ca ii plateste clauza lui Marius Croitoru si il da afara de la FC Botosani a fost foarte nervos si ca nu ia in considerare aceasta varianta.
O chestie care m-a mirat destul de tare saptamana trecuta a fost o declaratie pe care am citit-o in presa sportiva centrala, potrivit careia fostul centru constantean, Marius Stavrositu, vrea sa se intoarca la HCM Constanta.
Marius de 38 de ani, din Bucuresti, sub aspectul săvarsirii infractiunii de emitere a unei file cec fara a fi completata la rubricile cu caracter esential. ... Marius a mai efectuat o plata de 60.000 lei prin virament bancar.
Marius Sumudica (52 de ani) este liber de contract dupa despartirea de Al-Raed si ar putea reveni in SuperLiga.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Liderii PD nu au discutat ieri, in sedinta Biroului Permanent National, cazul senatorului Marius Marinescu pe motiv ca nu detin toate documentele necesare pentru discutarea acestei situatii.
• 22 ian 2010 - Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, anunta ca autoritatile romane l-au propus pe diplomatul Marius Lazurca pentru postul de ambasador la Chisinau. - Presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, si-a dat agrementul pentru Marius Lazurca, propus de MAE roman pentru postul de ambasador al Romaniei.
La rindul sau, Marius Petcu, liderul CNSLR Fratia, s-a aratat dezamagit de faptul ca, fiind mediator, "guvernul a trecut din nou la rolul de sef de orchestra".
Senator independent, dar sustinut de PSD, UDMR si PC, Calin Popescu Tariceanu i-a invins pe Dumitru Oprea - propunerea PDL - si pe Marius Obreja - propunerea PNL. ... Tariceanu a obtinut 93 de voturi, Marius Obreja - 45 de voturi, iar Dumitru Oprea - 15 voturi.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Investitorilor romani si straini trebuie sa li se garanteze un singur punct de informare, precum si o concurenta loiala, a declarat ieri senatorul democrat Marius Marinescu, liderul Organizatiei oamenilor de afaceri din PD.
Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca a cerut, in nume personal, sefului Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, redeschiderea „dosarului Zambaccian“, in care este implicat fostul prim-ministru Adrian Nastase. ... In plus, Marius Marinescu i-a solicitat lui Daniel Morar pedepsirea procurorului care a decis inchiderea dosarului Zambaccian.
Senatorul democrat Marius Marinescu a anuntat ca Legea privind comercializarea in regim dutty-free va fi modificata, masura ceruta chiar de presedintele Traian Basescu, avand in vedere ca este un domeniu cu mare risc de evaziune fiscala.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) o acuza pe Rodica Stanoiu, senator PSD si presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, ca a incalcat grav Regulamentul Senatului.
Marius Tuca (Jurnalul National) : Cum e dragostea Inspira zborul fluturilor, Nu bate din picior, Distileaza lumina Care creste in tine, Las-o sa te invaluie Sa te cuprinda, Impacati-va Una cu cealalta, Adoptati-va, Por cu por, Imbratisati-va Pana la identificarea Contururilor, A echilibrelor A vibratiilor, Asa e dragostea.
• Duminica, 21 septembrie Targul Bucurestiului continua cu zona culinara, culturala, atelierele interactive, parada costumelor de epoca si "Bataia cu flori".Incepand cu ora 17.00, programul artistic va debuta cu un spectacol sustinut de Grupul "Trei Parale", urmat de "Midnight Colors", Anton Pann Ensemble, iar de la 18.50 vor urca pe scena din Cismigiu Ozana Barabancea & Band, urmata de Silviu Biris si Band Bucuresti, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Irina Sarbu & Band si Marius Mihalache - Back to swing.
Marius Tuca ______________ "Istoria unui tu" face parte din volumul de poezie cu acelasi nume, disponibil in librariile din toata tara.
Marius Toma, membru in Biroul Permanent Judetean al PNL si coordonator al programului in Dolj, a declarat ca in urmatoarele luni parlamentarii de Dolj vor merge in teritoriu pentru a le explica oamenilor efectele pe care le vor avea reformele propuse de cabinetul Tariceanu.
google-analytics.com