Cautare

116 de rezultate pentru "magiun topoloveni 03 05" (2.64 secunde)
Compania Sonimpex Topoloveni SRL, detinatoare a marcilor ‘Topoloveni‘ si ‘Topoloveana‘, este prezenta cu un stand in cadrul targului de produse traditionale si ale mestesugarilor, de la Universitate.
Oaspetii prezenti la aniversarea celor 100 de ani ai retetei Magiunului de prune Topoloveni au putut intra in fabrica pentru a urmari lantul de productie si pentru a se convinge ca, desi produsul este fabricat dupa o reteta din 1914, procesul este unul modern, iar ingredientele sunt doar prune proaspete romanesti.
Bibiana Stanciulov Director General la Magiun de prune Topoloveni, participa in acest week-end in Parcul Kiseleff (langa Casa Doina) la Festivalul Copiilor si Rusaliilor, pana pe data de 11 iunie, cu delicioasele alimente functionale Topoloveni si Topoloveana.
Magiunul de prune Topoloveni, anunta in 2011, comisarul European pentru Agricultura, domnul Dacian Ciolos. Sonimpex Topoloveni este societatea care a reusit sa scoata din anonimat, dulcele sanatos, cu o reteta autentica, unica si traditionala din anul 1914.
Joi, 3 iunie, la Hotel Royal - Sala Mircea Voda din Capitala va fi premiat Magiunul de Topoloveni.
Sonimpex Topoloveni este prezent cu un stand in cadrul Food Revolution, la Gradina Verona, in acest week-end. Magiunul de prune Topoloveni continua misiunea de promovare a Romaniei si a traditiei gastronomice romanesti si la evenimentul Food Revolution, care se adreseaza unui stil de viata sanatos si in special copiilor.
Bibiana Stanciulov, director al Sonimpex Topoloveni SRL, a creat aplicatia FB Gift pentru Magiunul de prune Topoloveni - accesibila aici http://magiun.fbgift.ro/ sau din pagina Facebook Magiun de prune Topoloveni - pe care va invita sa o accesati cu incredere si sa faceti zilnic un cadou cu gust - chiar daca e doar virtual - prietenilor vostri de pe Facebook, care isi aniverseaza ziua de nastere.
ZIUA 2 - Mic dejun:150 ml de iaurt, magiun de Topoloveni si 300 de ml de apa plata cu zeama de la o jumatate de lamaie.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni. Acestia au avut un stand cu produse apicole, in curtea Fabricii de Magiun Topoloveni.
Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Piata Taraneasca si Mester (esti) din curtea Muzeului Taranului Roman. ... Printre cele 18 produse de la Sonimpex Topoloveni SRL, puteti cumpara de aici:
Romania a pierdut 730.000 de euro pentru ca detine doar un singur produs cu denumire de origine protejata Romania a pierdut 730.000 de euro din banii europeni pentru ca detine doar un singur produs cu denumite de origine protejata, iar fondurile au fost alocate pentru grupuri de producatori, a declarat, miercuri, directorul general al SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce magiunul de Topoloveni, si unic proprietar al acestei afaceri, Bibiana Stanciulov.
sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca si tuica. "Fiecare magiun are legaturi stranse cu soiul de prune! Nu exista inca un consum de magiun important!
Magiunul de Topoloveni, la Bruxelles Lucia Romanescu a mentionat ca, pana acum, Romania a trimis la Bruxelles doar un produs pentru obtinerea protectiei geografice de calitate, magiunul de Topoloveni.
La aceste targuri oferta este generoasa si vei gasi cadouri pentru toate gusturile!Compania SONIMPEX TOPOLOVENI SRL, producatorul Magiunului de prune Topoloveni si furnizor al Casei Regale a Romaniei, este si ea prezenta in cadrul targului de produse traditionale din Parcul Cismigiu, intitulat "Traditii si flori de sarbatori" ce se desfasoara pana la 21 aprilie inclusiv.
Bibiana Stanciulov si alti producatori din industria alimentara strang semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi La festivitatea dedicata aniversarii celor 100 de ani ai retetei magiunului Topoloveni, doamna Bibiana Stanciulov, directorul general al Sonimpex Topoloveni (firma care produce Magiun de Topoloveni), a anuntat ca apelul pentru strangerea de semnaturi pentru cererea de gratiere a profesorului Mencinicopschi continua.
63 cu alimentele functionale Topoloveni si Topoloveana, 100% naturale, fara zahar adaugat, ideale pentru perioada postului sau pentru cadouri de Sarbatori.
"Magiunul de prune Topoloveni", primul produs romanesc protejat de UE.
"Magiunul de prune Topoloveni" a fost inclus in lista celor peste 1.000 de produse agricole si alimentare protejate de sistemul european de calitate al denumirilor de origine protejata (DOP) si indicatiilor geografice protejate (IGP).
prezenta a doua produse inregistrate de Comisia Europeana ca "Indicatie Geografica Protejata", respectiv magiunul de prune Topoloveni si berea Budejovicky Budvar, dar si a rosiilor de Izbiceni - viitoare candidate la inregistrarea ca produs cu indicatie geografica protejata la nivel european Deoarece Targul Festin Romanesc, organizat intre 29-31 iulie, este dedicat "Lasatului secului pentru Postul Sf.
Compania SONIMPEX TOPOLOVENI SRL, producatorul Magiunului de prune Topoloveni si furnizor al Casei Regale a Romaniei, este si ea prezenta in cadrul targului de produse traditionale din Parcul Cismigiu, intitulat "Traditii si flori de sarbatori" ce se desfasoara pana la 5 mai 2013.
google-analytics.com