Joi, 3 iunie, la Hotel Royal - Sala Mircea Voda din Capitala va fi premiat Magiunul de Topoloveni.
Compania Sonimpex Serv Com (in calitate de producator al "Magiunului natural de prune Topoloveni"-produs traditional romanesc) va sarbatori castigarea de catre Magiunul de Topoloveni a premiului "Superior Taste Award" acordat de catre International Taste&Quality Institute, din Bruxelles.
Magiunul natural de prune Topoloveni devine astfel primul produs alimentar traditional din Romania care primeste o astfel de distinctie din partea renumitului Institut.
Evenimentul se bucura de participarea Ministrului Agriculturii, domnul Mihail Dumitru.
Alte invitati confirmati: Presedintele Consiliului Judetean Arges domnul Constantin Nicolescu si Primarul orasului Topoloveni domnul Gheorghita Botarca, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi director Institut de Cercetari Alimentare.
In cadrul evenimentului vom prezenta prestigiosul premiu si ce inseamna aceasta deosebita recunoastere internaţionala a Magiunului de Topoloveni pentru gastronomia romaneasca. De asemenea, va invitam sa degustati in premiera un nou produs natural fara zahar adaugat al companiei Sonimpex Serv si sa incercati din numeroasele preparate culinare cu Magiun, stopite cu sampanie romaneasca.