Cautare

1668 de rezultate pentru "magazinul online cosmeticyvone" (3.55 secunde)
De la magazinul Top Line prefer fondul de ten Hazelnut de la Academie, uleiul de par de la Maroccan Oil. ... Aceasta s-a aratat extrem de entuziasmata de manichiura in culoarea rosu aprins pe care si-a facut-o la magazinul Top Line.
"La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON). ... Printre cei care isi repara ceasurile la Catalin, se numara Rica Raducanu si Catalin Botezatu, dar si actori de la Teatrul Odeon, situat in apropiere de magazinul de pe Strada Academiei.
La magazinul de pe Strada Academiei, unde il gasiti pe ceasornicarul Catalin Vardianu, gasiti si un stand special amenajat cu ochelari, rame de ochelari si bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, de care se ocupa Cristina Paraschiva.
Astazi, la orele 18.30, la magazinul de parfumuri Elysee de pe Calea Victoriei, va avea loc workshop-ul sustinut de celebra Marie le Febvre - Perfumer Creator, Perfumer Creator Expert si brand proprietar al Urban Scents.
Daca faceai economii din putinii bani de buzunar si vroiai sa iti cumparai ceva de la Magazinul Doi iepurasi, trebuia sa te lasi ametit de aroma de cafea adevarata de la Magazinul din colt, unde o rasnita veche scotea un zgomot care se auzea pana in strada, semn ca sacii cu cafea parfumata inca erau plini.
Astfel, dupa un inventar amanuntit, familia Calapod a decis sa inchirieze magazinul alimentar "Intim Star", de pe strada Midiei, unui coleg de partid, Ion Posa. ... Doi metri mai departe de magazinul cu fructe si legume si-a facut aparitia si o vinarie, cu o denumire absolut originala:
Pentru primele trei spatii comerciale s-a prezentat la prima sedinta de licitatie doar societatea GEDO SRL Constanta, in timp ce pentru magazinul duty-paid a concurat, tot de una singura, firma Heinrich, care detine o unitate comerciala similara (cu preturi in valuta) in cladirea Autoritatii Navale Romane.
In urma cu doua saptamani, magazinul de calculatoare "Maguay Impex" S.R.L. ... Magazinul de pe Strada I.G. Duca, situat peste drum de expomarketul Milenium, este prevazut cu sistem de alarma conectat la dispeceratul firmei de paza si protectie Bidepa si geam dublu securizat.
In acest sens, edilul sef al orasului Navodari a subliniat faptul ca magazinul PLUS constituie prima investitie comerciala straina importanta din localitate si ea este cu atat mai oportuna, cu cat in perimetrul noii unitati comerciale se afla inainte de inceperea lucrarilor de constructie o mlastina si un teren viran unde se depozitau la intamplare gunoaie.
Magazinul central Tomis Constanta a fost transformat in mall in anul 2003. Initial, magazinul se intindea pe o suprafata de 12.500 metri patrati, dupa care, la renovare, a fost extins in lateral, pana la 18.800 metri patrati.
Cu ocazia Targului de Primavara, fiecare furnizor pentru magazinul Selgros va prezenta oferte speciale, promotii si degustari de produse alimentare, iar magazinul Selgros a organizat o tombola care va oferi 5 premii in valoare de cate 500 RON fiecare, constand in carucioare pline cu produse alimentare si nealimentare.
Chiar si asa, in ultimele trei saptamani la magazinul de la poarta Combinatului nu se mai da niciun gram de carne de pasare. ... "De trei saptamani la magazinul de la poarta Combinatului este pus un afis in care se spune ca nu este carne de pui.
De asemenea, Real Hypermarket Romania se mandreste ca in magazinul Constanta Nord se afla si cel mai bun si mai complet raion de peste din localitate, din care nu lipsesc, fructele de mare, caracatita, midiile, scorpia de mare, pestele spada, etc.
Metodele prin care reprezentantii magazinelor incearca sa scape de marfa nevanduta nu este intotdeauna si fair-play fata de clienti, dovada magazinul "Miniprix", in care suntem atentionati ca beneficiem de reduceri de 30% la incaltamintea de dama, dar si barbateasca;
Au mai inchiriat deja spatii libraria Diverta, magazinul de jucarii Toyplex, dar si firme din sectorul bijuterii, accesorii si parfumerie: ... Pana acum, magazinul Moda Aliss si cateva cafenele si restaurante s-au aratat interesate.
Cu o suprafata de 899.4 mp, din care 392.66 mp suprafata de vanzare, magazinul este deschis intre 07.00 - 22.00, de luni pana sambata, si 08.00 - 22.00 duminica, si functioneaza asemenea intregii retele comerciale PROFI, care comercializeaza produse alimentare, de menaj si igiena intr-o gama sortimentala de peste 4000 de articole.
Cu o suprafata de 899.4 mp, din care 392.66 mp suprafata de vanzare, magazinul este deschis intre 07.00 - 22.00, de luni pana sambata, si 08.00 - 22.00 duminica, si functioneaza asemenea intregii retele comerciale PROFI, care comercializeaza produse alimentare, de menaj si igiena intr-o gama sortimentala de peste 4000 de articole.
In perioada urmatoare, magazinul Eponge Fashion Paris va implica tineri designeri romani in realizarea colectiilor din portofoliu, oferindu-le sansa sa reinventeze periodic stilul si conceptul Eponge Fashion Paris. Initiativa sustine si conceptul de promovare a creatiilor designerilor autohtoni lansat de magazinul Cocor prin deschiderea Galeriei Designerilor Romani.
Magazinul trebuia sa semene - asa cum sustineau, in urma cu trei ani, reprezentantii companiei - cu deja iconicele Saks (New York), Harrods (Londra) sau Galeries Lafayette (Paris).
Magazinul H&M va fi inaugurat in incinta mall-ului craiovean ElectroputereParc si va avea o suprafata de 1.600 de metri patrati. Se vor crea intre 20-25 de locuri de munca, sustin reprezentantii companiei, iar magazinul din Craiova este programat sa fie deschis in luna mai.
google-analytics.com