Cautare

1668 de rezultate pentru "magazinul online cosmeticyvone" (2.73 secunde)
Mariustuca.ro / PactOnco, un joc online pentru bolnavii de cancer (Autoare: Magda Marincovici) PactOnco este un un joc online, gratuit, care reconstituie universul in care traiesc pacientii afectati de cancer.
Incepand de azi, gama de siropuri Meltus va fi disponibila si online, printr-o platforma imbunatatita cu un mecanism de achizitionare rapid si econom, dar si prin suportul oferit prin informatii ajutatoare pentru intreaga ta familie. ... Siropurile Meltus Expectolin si Meltus Tusicalm se pot cumpara online, prin comanda pe site-ul:
Monica Tanase) Pacientul 2.0 este un proiect online de informare si constientizare a unor afectiuni medicale frecvent intalnite la pacientii romani, iar toate opiniile si informatiile vehiculate in aceasta platforma sunt validate de specialisti in medicina.
RNG este un algoritm sofisticat utilizat in jocurile de cazinou pentru a produce rezultate aleatorii, fie ca vorbim despre rotirea rolelor unui slot sau despre impartirea cartilor intr-un joc de poker online.
Unul dintre momentele emblematice ale conferintei a fost si lansarea magazinului online al Perfect Tour, PerfectSHOP, dedicat exclusiv produselor de lifestyle utile in calatorii.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
ro este primul serviciu online romanesc de promovare a ofertelor provenite direct de la proprietari, in baza unui pret fix, fara comision.
Pe data de 16 septembrie, specialisti de top din industria online locala si invitati internationali s-au intalnit la Webstock 2010, cea mai importanta conferinta dedicata Social Media din Romania.
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket: ... In Romania, Grupul Carrefour numara 166 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 79 supermarket-uri "Market", 61 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online:
Magazinul Market este o noua forma de comerț ... In Romania, Grupul Carrefour numara 171 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 80 supermarket-uri "Market", 65 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.
Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:
IKEA incepe construcția celui de-al doilea magazin din Romania / by Ionut Fantaziu Primaria Generala a Capitalei a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru magazinul IKEA de pe Bulevardul Theodor Pallady. ... De asemenea, a fost o crestere de 140% a comenzilor si pe online.
Cei care insa nu au fost suficient de norocosi pentru a fi prezenti la concert, vor putea urmari show-ul online, pe http://www.fan4fan.com/, in data de 10 aprilie.
Pachtele speciale si abonamentele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet - Magazinele UMan, Senia, Perfect Tour din toata tara dar si in Magazinul Muzica din Bucuresti si la sediul nostru din Pierre de Coubertin 3-5, Office Building.
Biletele reduse se gasesc in Reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, la Casa de cultura a Sindicatelor (Constanta), la Sala Patria (Brasov), la Casa de Cultura a Studentilor si la Teatrul National (Cluj), la Opera Romana (Timisoara), la Librariile Librarium si Magazinele Flanco din toata tara, la Librariile Eminescu (Bucuresti) si Stefan Octavian Iosif (Brasov), la Palatul National al Copiilor (Bucuresti), la Magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Interesul este in crestere continua iar cei 3 tineri care au fondat afacerea online Giftology, magazinul online de cadouri care este distribuitorul exclusiv al Kendama USA in Romania, culeg din plin roadele acestui trend in materie de jucarii.
Bilete si abonamente Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
Timp de doi ani, magazinul online Nosugarshop.ro v-a indulcit fara zahar. De la acest magazin online v-ati putut face cumparaturi zilnic, alegand dintr-o varietate foarte larga de produse care nu contin nici un gram de zahar:
Volumul 24centimetri a fost un real succes inca de la anuntarea sa online cu zece zile in urma. ... Cartea #24centimetri de Adi Hadean este disponibila in magazinul online curteaveche.ro la pretul de 29 lei.
google-analytics.com