Cautare

1869 de rezultate pentru "magazinul online cosmetice yvone" (4.93 secunde)
Aproximativ 50 de persoane, clienti si colaboratori, s-au strans joi seara in magazinul Optik Gallery din Jolie Ville Baneasa pentru a sarbatori impreuna deschiderea magazinului de lux precum si prezentarea colectiei complete de ochelari Gucci.
La magazinul Topoloveni situat pe Bd. ... Magazinul de pe Bd. Carol nr. 57 este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 20.00, iar sambata intre orele 9.00 - 17.00.
Recent, la magazinul Top Line din Bucuresti a fost inaugurat Top On Line - www.toplineshop.ro, la care au participat Dana Savuica, Valentina Pelinel, Anca Serea, Catalin Dezbracatu;
Pentru ca martie vine cu multe cadouri, am gasit prin magazinele online, ce vand produse bio, numeroase minunatii cu adevarat sanatoase.
Koyos.ro Reprezentantii promot ca reducerile pe data de 23 noiembrie vor urca pana la 80%, capmania de promotii incepe dupa ora 6.00 Din experienta anilor trecuti, reprezentantii magazinului online se asteapta ca tabletele, telefoanele mobile si electrocasnicele sa fie in topul preferintelor clientilor, precum si laptop-urile, componentele PC si televizoarele.
Piata produselor cosmetice ar putea atinge, in acest an, circa 180 de milioane de euro, productia interna asigurand doar 30% din consum, sustin reprezentantii Organizatiei Patronale a Industriei Cosmeticelor (OPIC). ... In Romania sunt inregistrate 21 de societati producatoare de cosmetice.
O data pe an, de 8 martie, comerciantii s-au intrecut in a le face fericite pe reprezentantele sexului frumos, adresandu-le oferte dintre cele mai tentante, constand in reduceri substantiale de preturi atat la produsele cosmetice cat si la produsele casnice si de larg consum.
Preturi promotionale sunt si la lenjerie intima, ciorapi si cosmetice. Prezent la eveniment este si un producator francez de parfumuri si cosmetice, respectiv compania Patrik Durand, care comercializeaza sampoane la preturi variind de la 12 la 250 de lei si parfurmuri care costa intre 50 si 150 de lei.
Aceste produse, pot fi gasite numai la parfumeria Douglas din City Park Mall Constanta, iar noutatea acestor cosmetice este data de faptul ca sunt singurele din Europa care au certificarea de "Organic".
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana.
Esti interesat de produse naturiste, cosmetice bio, terapii complementare , psihologie si dezvoltare personala?
Nici cei care prefera produsele cosmetice bio nu au fost uitati, astfel incat am pregatit o gama foarte variata de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franta si chiar din Orientul Indepartat.
Veti gasi aici inca din preajma sarbatorii de Sfantul Andrei si pana aproape de Ajunul Craciunului, cele mai inspirate, originale si variate cadouri pentru cei dragi, pentru ca aici se vor aduna cei mai multi si mai talentati expozanti de handmade, moda si accesorii, delicatese, cosmetice bio, vintage si antiques din toata tara.
Top Line Europa impreuna cu Cristi Pascu au fost gazdele evenimentului de lansare a noului brand de cosmetice dedicat barbatilor, American Crew.
Aceasta si-a lansat propria linie de cosmetice, Principal Secret, si isi promoveaza activ produsele pe retelele de socializare.
Dieta, somnul, produsele cosmetice, alcoolul si fumatul - toate isi pun amprenta asupra sanatatii parului tau. ... Alege cu grija produsele cosmetice pentru par pentru ca acestea te afecteaza in mod direct.
polen, pene, alimente, cosmetice, medicamente. ... schimbati-le zilnic Nu imprumutati picaturi de ochi sau cosmetice ca : rimel, creion de ochi, fard de ochi.
metalele (nichel, zinic, cobalt), excipienti din produsele cosmetice (parafenilendiamina, monothioglicolat, tiomersal etc.), coloranti din haine, medicamente, latex etc.".
metalele (nichel, zinic, cobalt), excipienti din produsele cosmetice (parafenilendiamina, monothioglicolat, tiomersal etc.), coloranti din haine, medicamente, latex etc.".
Rasfatati vor fi si iubitorii de fashion si beauty, pentru ca la targ isi vor putea alege cadourile mult dorite de sarbatori de la standurile designerilor vestimentari, a celor care realizeaza manual bijuterii unicat sau a celor care aduc produse cosmetice bio, game variate de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franta si chiar si din Orientul Indepaartat.
google-analytics.com