Cautare

1869 de rezultate pentru "magazinul online cosmetice yvone" (3.19 secunde)
OMS recomanda eliminarea mercurului din termometre, aparate de masurarea tensiunii, cosmetice si amalgamul dentar Mercurul este unul dintre cele zece elemente chimice periculoase pentru sanatatea publica, deoarece poate avea efecte foarte toxice asupra sistemului nervos, digestiv si a unor organe.
Recent, la Salonul Le Diplomate din Athenee Palace Hilton, a avut loc lanarea gamei de produse dermato-cosmetice Rilastil, care au fost prezente vedete precum Nico si Ozana Barabancea.
Atunci cand avem probleme cu ochii dam vina adesea pe praf, pe produsele cosmetice sau le reducem importanta si amanam astfel vizita la medicul specialist.
Gloria Excelsis este producator hand-made de produse cosmetice pentru toti consumatorii care aleg cu grija produsele de ingrijire corporala. ... De asemenea, acestia sunt furnizorii vostri de produse cosmetice sanatoase, fara aditivi cancerigeni sau ingrediente de productie in masa.
Am venit cu produse cosmetice romanesti obtinute din uleiuri vegetale si plante culese din Romania, mai ales din zona Bacaului.
Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up. ... Produsele sunt folosite doar de pacientii care au achizitionat pachetul de tratamente dermato cosmetice. ... - Care sunt cele mai cautate tratamente dermato-cosmetice de la Laboratoarele Thea?
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, cu sprijinul luptatorilor Serviciului de Interventie Rapida Dolj au fost efectuat azi trei perchezitii domiciliare la adrese unde existau informatii porivit carora Denisa Novac, de 36 de ani, din Craiova, depozita produse cosmetice din gama de lux , pentru care nu existau documente de provenienta.
Nicoleta Velicu a participat recent la Nutraceutica organizata in Pavilionul C 4 de la Romexpo cu un stand cu produse bio alimentare si cosmetice. ... Gaisit la vanzare produsele Bioritmo in magazinul Bioritmo din Afi Palace Cotroceni (Bd. ... 4, Bucuresti) si in magazinul online www.bioritmo.ro.
"Un prieten aproape de tine!" • 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro Brandul Carrefour Conceptul de hipermarket a fost inventat de Carrefour acum 40 de ani in Franta si Carrefour este primul care a adus acest concept in Romania, in 2001, punand bazele pietei de retail.
Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online.
Piata vanzarilor online va creste in 2008, atingand nivelul de 250 milioane de euro, cu peste 110% mai mare decat anul trecut, cand s-a ridicat la 115 milioane de euro, potrivit estimarilor magazinului online eMAG. "Comparativ cu 2007, asteptam o dublare a pietei de retail online.
Piata vanzarilor online va creste in 2008, atingand nivelul de 250 milioane de euro, cu peste 110% mai mare decat anul trecut, cand s-a ridicat la 115 milioane de euro, potrivit estimarilor magazinului online eMAG. "Comparativ cu 2007, asteptam o dublare a pietei de retail online.
Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5.500 utilizatori din categoria IMM-urilor. Platile efectuate prin serviciul Raiffeisen Online beneficiaza de comisioane cu pana la 85% mai mici decat cele efectuate la ghiseele bancii.
Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China. ... Firma Anticariat Online SRL a fost infiintata in 2001 si a fost prima librarie virtuala din tara, la data respectiva.
site-uri web, aplicatii pe suport CD-ROM, campanii online, campanii de bannere ºi newslettere. ... In schimb, o creºtere semnificativã au avut-o secþiunile de comert electronic ºi servicii online (aproape 20% din site-urile inscrise), ceea ce demonstreazã cã, in Romania, aceste domenii sunt in plinã expansiune.
Conform monitorizarilor ARBOmedia, peste jumatate din top 50 spenderi de publicitate din Romania au folosit si media online in mixul de comunicare in 2005.
MONEY.ro a analizat traficul site-urilor "cu specific", chiar daca e un subiect "tabu", pentru a vedea si "fata nevazuta" a online-ului romanesc.
Adrian Seceleanu , Vlad Popescu - Mediafax) Gigantii Google si Facebook - noile staruri ale industriei online - au accelerat in ultimii ani declinul Yahoo!
SOPA - sau Stop Online Piracy Act (Legea Opriti Pirateria Online) - si PIPA - sau Protect IP Act (Legea pentru Protectia IP-ului) - se rezuma in principal la patru elemente:
La prima rulare a oricarui program din pachetul Office Proffesional, vi se va cere sa-l activati online, alegeti optiunea ,,Enter a product key" si introduceti codul pe care l-ati primit la descarcare.
google-analytics.com