Cautare

798 de rezultate pentru "lucian calapareanu" (3.57 secunde)
Ninge cu pene uriase de lebada / AmPress / Editorial de Lucian Avramescu Nu mai stiu ce-au glasuit meteorologii! La Sangeru ninge, ninge ACUM cu cei mai mari fulgi de zapada pe care i-am vazut in viata mea.
/ editorial de Lucian Avramescu . ampress.ro Citesc un nou articol care-mi da fiori. Stiu, nu-i o noutate, ca industria farmaceutica este una dintre cele mai banoase de pe planeta, mai banoasa chiar decat industria de armament.
Lucian Avramescu) Cu niciunul din cei doi politicieni de mai sus n-am avut onoarea sau ghinionul sa dau nas in nas.
Lucian Avramescu) Aseara m-a sunat doamna Doina Boriceanu, scriitoare din Bucuresti. A trait o vreme in tari exotice, unde sotul sau, doctorul Boriceanu, pe care-l cunosc direct, a muncit sa vindece bastinasii, cu o devotiune rara, de maladii diverse.
Lucian Avramescu) De cand cu studiile teologice si mutarea sezoniera in caminele de nefamilisti ale studentilor, cu closet la capul coridorului si dormitoare alandala, pentru a nu mai vorbi de dusul comun, pravoslavnica Elena Udrea ia nu doar drumul bisericii, dar e gata sa se lase arsa pe rug pentru viata neintinata a clopotnitelor.
Lucian Avramescu) Cineva, persoana cu urechea lipita mereu de bataia de inima sau de baros a politicii imi spune, sprijinindu-se pe un titlu al lui Marin Preda, ca este imposibila intoarcerea la Iliescu.
Lucian Avramescu) Puscariile romanesti au inregistrat un record de intemnitari inainte de anul 2000, cand locatarii de dupa gratii apropiau cifra de 50.000 de insi.
Lucian Avramescu (AM PRESS): Citesc si ma crucesc: Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic.
Dupa cum mentioneaza istoricul Lucian Boia, intr-o recenta lucrare dedicata Balcicului: ... Si ce mare dreptate are istoricul Lucian Boia atunci cand afirma:
Lucian Neacsu - manager, de la Casa Neacsu - la Wine and Organic Wine, ne-a spus: Producem vinuri de colectie, in plantatie aveam 16 soiuri romanesti.
Lucian de 30 de ani, care, la data de 23.02.2011, prin violenta, a deposedat de geanta o femeie de 73 de ani, din Bucuresti, (prejudiciul fiind estimat la aprox. ... Lucian in stare de retinere.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a facut primele declaratii, luni, in cazul politistului care a accidentat doua fetite pe trecerea de pietoni, una dintre ele decedand.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anuntat aprobarea unei ordonante de Urgenta pentru a asigura cazarea si suportul necesar pentru cetatenii straini care provin din zona conflictului din Ucraina.
Farul a fost invinsa de FCSB, 0-2 in prima runda a play-off-ului Ligii 1, la capatul unui joc in care constantenii au contestat vehement arbitrajul brigazii conduse de Lucian Rusandu.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, despre romanul complice la atacul hackerilor de la Killnet asupra Romaniei
Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, sustine cu incredere ca romanii sa primeasca, prin intermediul primariilor, vouchere culturale care le-ar facilita accesul la teatre, muzee, concerte.
"Am fost singura comuna din Romania unde, la deschiderea anului scolar nu am avut niciun politist prezent", se plange primarul Ciprian Robert Tamas, din comuna Suletea, judetul Vaslui, intr-o scrisoare deschisa pentru ministrul de Interne, Lucian Bode.
Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES. • Despre nepastrarea distantei fata de masina din fata:
Potrivit rechizitoriului, afacerea ar fi avut loc in octombrie 2007, cand tanarul, pe atunci administrator la societatea Cristina&Tina SRL Suceava, i-a vandut lui Lucian Murareanu din Dorohoi un Renault Kangoo cu 17.850 de lei.
La data de 28 august a.c., in jurul orei 20.15, lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie i-au depistat in Piata Rosetti, sector 2, pe R. Lucian de 18 ani si F. ... Lucian si F. Cristina in stare de libertate.
google-analytics.com