Cautare

288 de rezultate pentru "loredana nita" (3.83 secunde)
„Nu conteaza cine vine dupa mine, ramâne ceva pentru comunitate si oamenii o sa stie ca eu am început proiectul asta“, a spus edilul Constantin Nita din Afumati.
Insa, potrivit ministrului pentru IMM-uri, Constantin Nita, dobanda de politica monetara ar fi trebuit redusa cu cel putin 2,5 - 3 puncte procentuale, lucru care ar fi condus la o scadere a dobanzilor la credite, implicit, a cresterii numarului de oameni care si-ar permite un credit.
ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, ministrul Economiei, Adriean Videanu, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, vicepremierul Dan Nica, ministrul Muncii, Marian Sarbu, si ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Constantin Nita.
Premierul Emil Boc a stabilit ca din echipa guvernamentala care a participat la discutiile cu FMI si CE sa faca parte ministrii democrat-liberali Gheorghe Pogea, Radu Berceanu, Adriean Videanu, iar din partea PSD - vicepremierul Dan Nica si ministrii Constantin Nita si Marian Sarbu.
Primariile au achizitionat tractoare in ultimul timp", a spus Costinel Nita-Tulitu, liderul de sindicat. Nici domeniul energetic nu sta mai bine.
Proiectul a fost initiat de senatorii PDL Mircea Banias, Radu F. Alexandru, Mihail Hardau, Dorel Jurcan, Vasile Nistor, Mihai Nita, Mihaela Popa, Cristian Radulescu si Ioan Sbirciu.
Remarc cu aceasta ocazie intelegerea semnata de catre ministrul delegat pentru energie Constantin Nita privind dezvoltarea sectorului energetic in domeniile nuclear, termo, hidro si energii regenerabile.
Ministrul Constantin Nita a declarat la finele anului trecut ca stadionul este una dintre prioritatile sale si ca va face demersuri pentru aprobarea lui.
La inceputul acestei luni, ministrul Economiei, Constantin Nita, declara ca Romania spera sa ajunga la un acord cu firma China General Nuclear Power Holding Corp.
La capitolul plecari nu a mai aparut nici o schimbare momentan, tot cei pe care ii stiti, Catalin Nita, Ionut Chirea, Dan Ignat...
pentru maine, la ora 11.00, pe terenul de la "Termo", un joc-scoala, dorind sa se edifice asupra mai multor juniori sositi in probe, dar si sa ia o decizie cu privire la Catalin Nita si Bogdan Chirea, reveniti dupa imprumutul la FC Olt.
Este vorba despre juniorii Mihnea Firoiu, Madalin Poenaru si Giani Candea, dar si de Catalin Nita (25 de ani), revenit dupa experienta nefasta de la FC Olt.
De asemenea, sub comanda lui Ion Ibric mai joaca si Catalin Nita, care si-a reziliat contractul cu gazarii la inceputul anului, insa nu va putea evolua impotriva fostilor colegi din pricina unei entorse.
Nita - Krumov, Petrovici, Bratu, Guilherme - Ad. Popa, Iancu, Filip, Vl. Munteanu (Iordache ‘46) - Rocha (Mihalcea ‘35), V.
Pe treapta a doua a podiumului au urcat Bianca Nita si Razvan Gigea la en-bu mixt (categoria copii 3). Medaliati cu bronz au fost Razvan Gigea (categoria copii 3) la kata individual masculin si Mario Radulea (categoria copii 4) la kata individual masculin.
Tatarusanu, Nita Fundasi: Georgievski, Szukala, Gardos, Varela, Latovlevici, Pirvulescu Mijlocasi: Chipciu, Ad. Popa, Bourceanu, Pintilii, L. Filip, Prepelita, Cr. Tănase, G.
Nita, 8. L. Filip, 11. Prepelita, 19. Ad. Cristea, 33. Varela, 80. G. Iancu, 35. Kapetanos Absenti: Chipciu (accidentant), Ripa, D.
Florin Nita, 12. Ciprian Tatarusanu, 86. Martin Bogatinov, 95. Valentin Cojocaru, fundasii 2. Cornel Rapa, 4. Lukasz Szukala, 6. Florin Gardos, 14.
Statul roman va garanta jumatate din valoarea unui credit de maximum 50.000 de lei, plus TVA, pe care il vor putea accesa persoanele fizice, in special tinerii intre 18 si 35 de ani, pentru achizitia unei masini noi, preciza saptamana trecuta ministrul Economiei, Constantin Nita.
Nita - Papp (Rapa '69), Luchin, Varela (Tamas '77), Guilherme - Neagu (Iancu '65), Breeveld - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu - Rusescu.
google-analytics.com