Cautare

4300 de rezultate pentru "liste note examen suplinire calarasi 28 august" (7.82 secunde)
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
Un jurnalist din Calarasi - Pirloaga Marian - semneaza un articol bizar in publicatia online Atitudinea din Calarasi, intitulat: ... Turnul de apa din Calarasi, aflat in conservare, deschide ochii pentru afaceri de reabilitare, Primariei Calarasi. ... Primaria Municipiului Calarasi doreste sa amenajeze Turnul de apa.
Actualitatea de Calarasi informeaza: Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape: ... 5 filme au fost inscrise la concursul Calarasi/Acasa:
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: ... Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
Calarasi.
Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate. BANAT Va urma un proces de incalzire, astfel incat valorile diurne vor ajunge, in perioada 27 august - 2 septembrie, la 30-31 de grade.
Pe Facebook a aparut un text despre alegerile din Calarasi, pe care il reproducem in continuare. ... Daniela Mariana Mihalache comenteaza astfel rezultatul alegerilor pentru primaria Calarasi: - Incontestabil PNL a castigat alegerile in judetul Calarasi, un rezultat oricum asteptat.
Observator de Calarasi informeaza: Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a. ... Dupa doua egaluri, Dunarea Calarasi a reusit doua victorii consecutive:
Observator de Calarasi inforeaza:
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
Realitatea din Calarasi informeaza: Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
note si comentarii; ... Note si comentarii (proza si teatru); ... Note si comentarii (literatura populara, dictionarul de rime, traducerile literare); ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii;
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Bucuresti au trimis in judecata doi functionari de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, pentru conflict de interese, cei doi find acuzati ca incasau valoarea lucrarilor cadastrale efectuate printr-o firma pe care o detineau.
Cat timp liberalii vor fi la putere in Calarasi, podul Calarasi-Silistra ramane un vis prea indepartat. ... tragerea pe linie moarta a proiectului podului Calarasi-Silistra. ... un pod la Calafat-Vidin si altul la Calarasi-Silistra. Podul de la Calafat-Vidin s-a finalizat, dar cel de la Calarasi-Silistra nici nu a fost demarat.
Au existat in perioada interbelica curse aeriene care legau orasele Calarasi si Bucuresti, in mai putin de o jumatate de ora se parcurgea distanta care azi cu trenul nu o poti strabate decat in minimum doua ore.
Primaria Municipiului Calarasi organizeaza sambata 01.07.2017, intre orele 07.00-15.00, o serie de activitati prilejuite de sarbatorirea ZILEI DUNARII - editia 2017. Evenimentul se va desfasura in Parcul Central al Municipiului Calarasi. ... concurs de pescuit organizat in parteneriat cu AJVPS Calarasi;
Doi calaraseni talentati care isi iubesc orasul de suflet (reporterul Nelu Balasa si artistul Jimmy Stanescu) au surprins cu aparatul de fotografiat cateva instantanee din cea mai generoasa zona a orasului Calarasi: ... cladirea fostului cinematograf Victoria, Capitania Portului Calarasi si Gara fluviala.
Actualitatea de Calarasi informeaza: 12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168