Cautare

61532 de rezultate pentru "lista scolior postliceale acreditate din piatra neamt" (6.32 secunde)
Mai precis pana la 1 februarie, cand parlamentarii revin din vacanta. Cutuma este ca, la inceputul fiecarei sesiuni parlamentare, sa se faca alegeri pentru toate functiile din grupuri si din birourile permanente ale celor doua Camere.
Baronul Flutur i-a amuzat teribil pe cei prezenti atunci cand le-a explicat pe un ton serios ca PD-L va ramane in istorie drept partidul care a scos Romania din criza. A scos-o din criza si-a bagat-o in pamant, era continuarea necesara.
Din temnita, Gigi A SALVAT vietile a doi copii din Roman! Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali.
Liderul PNL vrea sa detensioneze cat mai rapid situatia din PNL. ... Flutur nuanteaza Dincolo de aceasta armonie declarata, discutiile din cadrul reuniunii de vineri seara au fost destul de tensionate.
PSD isi pregateste un “guvern din umbra, dupa ce liderul acestui partid, Adrian Nastase, i-a indemnat pe pesedisti sa se pregateasca temeinic pentru alegeri anticipate.
O delegatie in Berlin pentru a participa la premiera unei coproductii romano-germane il punea pe Piersic fata in fata cu Branner, un producator neamt. Cel din urma i-a propus actorului roman sa renunte la tara lui natala si sa-si continue cariera peste hotare.
Postul Digi24 a prezentat imagini trimise de doi telespectatori, unul din Vrancea si unul din Bihor. ... Lumina misterioasa a fost vizibila si din tari precum Rusia, Austria, Polonia, Bulgaria, Ungaria, sau Grecia.
In legatura cu modul profund incorect in care Romania a fost tratata in Parlamentul European, Emilia Arcan, senator de Neamt, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare:
Gazprom intentioneaza sa se implice in proiectul Nabucco privind tranzitul gazelor naturale din regiunea Marii Caspice catre Europa de Vest. Acesta este anuntul facut la Bucuresti de catre vicepresedintele celui mai mare producator de gaze din lume, Alexander Medvedev, care considera ca investitia necesita resurse importante de gaze.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Si de un dictator neamt. ... Un om deschis la minte, modern, un om al zilelor noastre, un geniu stralucit care sa faca ceva cu tara asta s-o scoata din rahat. Un om din cuvantul caruia sa nu iasa nimeni.
De asemenea, se poate afirma ca doar 35% din totalul de drumuri nationale si 15% din drumurile judetene se afla intr-o stare buna sau foarte buna.
Democrat-liberalii au inceput sa rupa unul cate unul protocoalele de colaborare cu PSD din teritoriu, iar pana martea viitoare, fiecare filiala rebuie sa anunte la centru daca este de acord sa continue parteneriatul cu social-democratii.
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
Ouale de strut reprezinta o sursa sigura de castig pentru crescatorii din Neamt, mai ales o data cu apropierea Sarbatorilor de Paste. Potrivit “Monitorului de Neamt“, ouale incondeiate sau pictate se vand cu cel putin 100 de euro bucata.
COD GALBEN de ceata in noua judete Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vant pentru Bucuresti si 20 de judete din sudul, vestul si centrul tarii, valabila incepand de miercuri, ora 14.00, pana joi, la ora 12.00.
Accident incredibil in localitatea Pipirig din Neamt. ... Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zona
Ionel Arsene s-a autosuspendat din functia de presedinte al filialei PSD Neamt, in urma prabusirii podului de la Lutca, aflat in administrarea Consiliului Judetean si care fusese reabilitat in urma cu cateva luni.
Un comisar din cadrul Serviciului Rutier Neamt a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce a primit mita un ceas inteligent de la patronul unei firme de taxi.
O femeie din Neamt, care a nascut acasa, a pus pe jar autoritatile, dupa ce a refuzat ajutorul medical pentru indepartarea placentei si a cordonului ombilical.
google-analytics.com