Cautare

61645 de rezultate pentru "lista abonatilor telefon din municipiul buzau" (6.65 secunde)
Cum era de asteptat, vizita in municipiul de pe Tarnava Mare a culminat cu discutii serioase privind proiectul Nabucco. ... Cum era de asteptat, vizita senatorilor PSD in municipiul de pe Tarnava Mare a culminat cu discutii serioase privind proiectul Nabucco.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Una din prioritatile Romaniei este dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Pentru a-si indeplini rolul de nod rutier, municipiul Turda are nevoie si de o sosea de centura care sa scoata traficul greu din localitate si sa realizeze jonctiunea intre cele doua autostrazi.
106.804 din acestea sint in municipiul Satu Mare, 21.637 in municipiul Carei, 13.047 in orasul Negresti Oas, 7.957 in orasul Tasnad, diferenta reprezentind populatia cu drept de vot din sate si comune.
Rominservices Therm intentioneaza sa monteze in municipiul Mangalia pana in 2009-2010 un numar de 600 de panouri solare (aproximativ 720 metri patrati) pentru sustinerea/completarea furnizarii de apa calda menajera si agent termic.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava.
Lavinia Neagoe, de 22 de ani, din municipiul Craiova, a fost retinuta, ieri, in Capitala, de Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de "trafic de droguri de risc si de mare risc"
La alegerile pentru Parlamentul European s-a inregistrat un numar record de votanti pe liste suplimentare, fiind vorba de nu mai putin de 16.078 de persoane, ceea ce reprezinta un procent de 10,81% din galatenii care s-au prezentat pe 25 noiembrie la urne.
Serviciile de evidenta a persoanelor din municipiul Bucuresti vor elibera sambata si duminica, acte de identitate persoanelor cu drept de vot care nu au sau au act de identitate cu temen de valabilitate expirat, informeaza Directia Generala de Evidenta a Persoanelor - Municipiul Bucuresti (DGEP-MB) citata de rtv.net.
Municipiul Targoviste este prezent cu un stand in cadrul Targului de Turism de la Romexpo.
Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. In ultimii 10 ani, platforma industriala din municipiul Slatina a devenit una dintre cele mai mari si moderne din Romania.
In municipiul Mangalia au demarat, de la inceputul lunii mai a. ... Din acest motiv, primarul municipiului Mangalia face un apel spre populatie:
Taur Taurii vor da de inteles ca intentioneaza sa se desparta de cineva prin schimbarea status-ului de pe Facebook si dand ignore numarului de telefon.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
Agentia Fondului de Mediu a decis ca inca 4.160 de proprietari de rable sa poata beneficia de o masina noua prin reluarea Programului "Rabla", care va dura doua luni, intre 15 septembrie si 15 decembrie.  Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 12,48 milioane RON.
- Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Inteligentele arme americane lovesc din nou. In Siria, 18 combatanti din opozitia moderata, aia clocita de americani, au fost ucisi de o racheta aer-sol, care, in marea sa desteptaciune, i-a luat drept opozitie radicala. Din motive de barbi identice.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Parlamentul European este alcatuit din 785 de deputati alesi din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene extinse.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Parlamentul European este alcatuit din 785 de deputati alesi din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene extinse.
Salarii mai mari pentru medici si asistente, dar din 2014 (Autor:
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... Lista cu remaniabili a fost completata pe parcursul zilei de ieri dupa discutii aprinse intre premier si presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com