Cautare

10750 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (3.26 secunde)
S-a nascut pe data de 2 martie 1966, in Bucuresti, intr-o cunoscuta familie de artisti. ... a renuntat la Liceul de Muzica si-a ales Filologia. ... Din 2003 pana in prezent este actrita la Teatrul de Comedie din Bucuresti.
Ea este eleva la Liceul de muzica Ciprian Porumbescu din Chisinau, unde studiaza xilofon, tobe si pian. ... Locurile 2,3 si 4 in FINALA Vocea Romaniei sezonul 7 au fost ocupate in ordine de:
Putini dintre calarasenii de azi cunosc faptul ca scriitorul JEAN BART (pseudonim literar imprumutat de la un celebru corsar francez) a indeplinit, timp de 2 ani functia de capitan al Portului Calarasi.
Areta Sandru (25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - 18 mai 1991, Bucuresti) este o prozatoare. ... La Bucuresti va absolvi in 1969 Liceul I.L.
Cu putine zile inaintea nasterii pruncului Iisus, Tudor Gheorghe a incheiat la Bucuresti turneul cu spectacolul care transmite cel mai dramatic mesaj exprimat pe o scena de la revolutie incoace:
Casatorit de 2 ori, a avut 8 copii: ... Tanti Petruta ii facea lipeala si cu clienti din Bucuresti, unde, eleva Gabita se ducea cu trenul, dar se intorcea cu limuzina, plina de bani si atentii.
Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Pe Elisabeta Rosca am cunoscut-o la Liceul Hermann Oberth din Bucuresti (astazi Colegiul German Goethe), unde am avut-o ca profesoara de limba romana si literatura universala.
Consider ca cel mai mare castig al organizarii, de 9 ani incoace, a Maratonului Bucuresti si a competitiilor internationale de alergare demarate de Bucharest Running Club este faptul ca se alearga peste tot in tara si in Bucuresti, in parcuri, pe stadioane, pe trotuare, prin paduri, la munte, la mare, ceea ce inseamna ca oamenii au devenit constienti de importanta sportului, a miscarii in general.
Ne-am mutat de mai multi ani la Bucuresti, de unde calatorim in toata lumea. ... ne-am dorit un baiat si il avem pe Dorian, care are 7 ani, a absolvit clasa intai, pian principal, la Liceul de Muzica "George Enescu" din capitala.
La Liceul "Spiru Haret" din Bucuresti, unde am invatat sapte ani, trebuind, din cauza razboiului, sa ma mut pentru ultima clasa la Fagaras, am beneficiat, pe baza de concurs, de una din cele cinci burse asigurate de parintii elevilor, "Spiru Haret" fiind pe atunci un liceu preferat de "inalta societate bucuresteana".
Atunci s-a descoperit ca Sandu Nicorici de 30 de ani, angajat din 2002, a prezentat la o diploma de bacalaureat obtinuta in 1999 la Liceul "Dimitrie Bolintineanu"
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: ... Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti:
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
Se ocupa de toate, numai de Bucuresti, nu. ... Imi justificam optiunea prin faptul ca Nicusor Dan se bate de 10 ani pentru Bucuresti: - De 10 ani, Nicusor Dan se lupta pentru Bucuresti. ... El chiar a facut ceva pentru Bucuresti.
Mircea Geoana, a carui relatie tensionata cu organizatia PSD Bucuresti dateaza de pe vremea candidaturii sale la Primaria Capitalei, cursa pierduta in fata lui Traian Basescu, s-a decis sa ingroape trecutul.
Creierul firmei, libanezul Jaffal Imad Mahmoud, a preluat în timpul guvernarii PSD, prin aceasta firma, societatea Chimopar SA Bucuresti (fosta Întreprindere Chimica Dudesti), în conditii cel putin controversate.
Creierul firmei, libanezul Jaffal Imad Mahmoud, a preluat în timpul guvernarii PSD, prin aceasta firma, societatea Chimopar SA Bucuresti (fosta Întreprindere Chimica Dudesti), în conditii cel putin controversate.
Servicii Salubritate Bucuresti S.A. (SSB), a inceput activitatea de prestare a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti, in sectoarele 6, 1 si 4, prin incheierea de contracte directe cu producatorii de deseuri, in august 2000.
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
google-analytics.com