Cautare

21025 de rezultate pentru "la ce numar trebuie sa suni sa aflii creditul" (6.97 secunde)
Femeile care vor sa ia lectii de management gratuite se pot inscrie on line la cursuri incepand de astazi, ora 9.00, la adresa www.aippimm.ro. Seminarul va fi tinut pe 7 aprilie, ora 10.00, la Casa Universitarilor.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
Primaria Galati a transmis un avertisment catre un numar de 105 asociatii de locatari din municipiu, instiintindu-le asupra faptului ca pina la sfirsitul lunii viitoare trebuie sa depuna la sediul institutiei documentatia necesara pentru infiintarea asociatiilor de proprietari si sa inainteze dosarele respective la Judecatorie in scopul obtinerii personalitatii juridice.
A aparut priml numar pe print al publicatiei CERTITUDINEA, al carei creator este jurnalistul si scriitorul Miron Manega.
Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele. Am facut deja o analiza si pot sa va spun ca estimarile noastre initiale au fost contrazise.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Candidatii pentru aceasta functie sunt nevoiti sa faca fata unei provocari inedite dar si unui stres suplimentar, pentru ca trebuie sa-si faca o campanie paralela cu cea a partidului din care fac parte, forta formatiunii din care face parte candidatul devenind o conditie necesara, dar insuficienta pentru castigarea fotoliului de sef al Consiliului Judetean.
Calculul numarului care indica gradul de evolutie spirituala din incarnarea actuala Acest numar se poate afla adunand cifra zilei de nastere cu cifra lunii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii, rezultatul se va reduce la o singura cifra.
Traian Basescu a declarat, joi, la Radio Romania Actualitati (RRA), ca persoanele cercetate in cazul mitei din vami au sansa sa faca mai putina puscarie sau chiar deloc daca vor spune cui au dat bani, "cu nume si prenume".
Conform ultimului studiu realizat de Institutul de Politici Publice, parlamentarii galateni nici nu au excelat, dar nici nu sunt chiar pe ultimul loc in ceea ce priveste activitatea desfasurata in Parlament in ultima sesiune parlamentara.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Ce inseamna paritate PSD-PNL intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti?
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Creditele date pe banda rulanta, in multe dintre cazuri, si inlesnirea conditiilor de creditare au dus, asa cum era de asteptat, la un numar considerabil de restantieri. In vreme ce societatile de intermediere financiara se gandesc la tot felul de “ajutoare“ pentru plata ratelor, specialistii avertizeaza:
In acest context, de mentionat ca, in urma verificarilor efectuate de Garda Financiara Constanta la societatea comerciala Mangalia SA cu sediul in str.
Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au aplicat in primele 8 luni ale acestui un numar de 1.789 de sanctiuni in valoare totala de 1.643.100 de lei societatilor prinse pe picior gresit.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat marti ca, desi in scrisoarea de intentie cu FMI nu este specificata dimensiunea reducerilor de personal, angajamentul de scadere a cheltuielilor salariale cu 0,6% din PIB va prespune un numar mare de personal disponibilizat.
Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana:
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Click aici, dobitocilor, Nu mai cascati, nu mai ezitati, Folositi mouse-ul si intrati fara teama, Va cheama matele puturoase ale internetului Gata sa va inghita cu tot cu tastatura. Nu va asteptati sa vi se dea ceva, N-o sa primiti nimic de la nimeni!
google-analytics.com