Cautare

1411 de rezultate pentru "klc 600" (4.90 secunde)
6.600 €, regia unui spectacol Apoi, tara noastra a inceput sa-si respecte valorile. ... Acum, sumele s-au triplat, ajungand la 6.600 de euro regia. ... De fiecare data cand apare pe scena, este platit cu aproximativ 600 de euro.
Printre cei 600 de invitati se afla si membri ai familiei regale a Suediei Nunta cu mare fast in lumea magnatilor: ... Sunt invitate 600 de persoane, care petrec la hotelul Transilvania, special amenajat pentru eveniment.
Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun.
In doua zile, peste 600 de pietoni din Capitala au fost amendati de politistii rutieri pentru ca au traversat neregulamentar strada. ... Facem precizarea ca, de la inceputul anului pana in prezent, au fost constatate peste 2.600 de situatii in care pietonii au traversat neregulamentar.
Mai exact, pe lista imobilelor "sensibile" din Capitala exista, in plus, un numar de 1.600 de cladiri incadrate in asa-numita categorie "Urgente". ... Astfel, in acest moment, in Bucuresti au ramas peste 1.600 de "blocuri-fantoma":
600 de pensionari din municipiul Targu Jiu vor sarbatori astazi venirea primaverii. Primaria va organiza pentru acestia o masa festiva, manifestarea fiind intitulata "Primavara Bunicilor".
Guvernul a decis sa aloce 600.000 lei pentru dublarea premiilor acordate lotului feminin de gimnastica al Romaniei, banii fiind acordati din Fondul de rezerva, informeaza Mediafax.Suma va fi repartizata gimnastelor, in functie de medaliile obtinute, si antrenorilor acestora.Echipa feminina a Romaniei s-a intors de la Campionatul European din Belgia cu patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint.Rezultatele au fost urmatoarele:
Pai, in forul legislativ avem 600 de parlamentari. ... - Tefelistii ne amintesc despre 600.000 de membri scosi in strada in februarie;
In a patra zi de primire a dosarelor de solicitare a biletelor de tratament, alte 600 de persoane au asteptat in fata Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj. ... Astazi sunt deja inscrisi pe lista alti 600 de pensionari", a mentionat Jeni Filimon, director executiv adjunct al CJP Dolj.
Veniturile obtinute la jocurile de tip cazino si masini electronice ar putea fi impozitate de anul viitor, cu 20% la castigurile cuprinse intre 600 de lei si 10.000 de lei si cu 25% in cazul sumelor nete de peste 10.000 lei, propunerea figurand in proiectul de modificare a Codului Fiscal.
"Am adus septarian sauvage (oua) - la 400 RON, cistal actinolit, sodalit, display cu 9 cristale - la 600 RON dupa ideea prietenului meu", ne-a spus Ana Capaneata.
Am venit cu modele vechi de ii, din Bucovina, cusute manual, care costa intre 200 RON - 600 RON, veste traditionale, la 300 RON si la 600 RON, opinci de piele, la 80 RON, costume populare din Bucovina, ne-a spus Stela Lucaciu din Scheia, jud.
La ora locala 17:10, la o altitudine de 10.600 metri, deasupra Alaskai, pilotii au urmarit, vizual si pe radarul de bord, timp de peste o jumatate de ora, doua tinte mici si una enorma.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri.
600 mp, pierduti in instanta Directorul Pietelor a completat, la cererea "Monitorului de Galati", informatiile oferite de primar. ... E vorba aici de 10-15 spatii cu o suprafata totala de 600 de metri patrati.
Oameni pentru creditul de 600 de miliarde De asemenea, volumul crescut de munca la nivelul directiei de investitii a CJ, dar si viitorul credit pe care conducerea Judetului intentioneaza sa-l faca, necesita, potrivit explicatiilor presedintelui CJ, un numar mai mare de personal.
Totalul obligatiunilor emise de Consiliul Judetean Hunedoara va aduce 600 de miliarde de lei vechi, bani care vor fi folositi pentru proiectele de realizare a drumului spre Straja sau pentru infra-structura necesara in Pasul Valcan. ... Suma totala este de 600 de miliarde de lei vechi.
Consilierii locali vor aproba cu acest prilej cei circa 600.000 de euro, bani cu care municipalitatea trebuie sa isi achite cei 16% din valoarea totala a lucrarilor.
600 de case finalizate pana la sfarsitul anului Cu sau fara amenintari, nu toate casele propuse pentru reconstructie in Noul Rast vor fi finalizate pana la sfarsitul anului.
1.600 de miliarde de lei vechi. ... Asta inseamna 1.600 de miliarde de lei vechi, care vor fi cheltuite inutil.
google-analytics.com