BERBEC 21.03-20.04: Toata saptamana sunteti fericiti si prietenosi cu cei din jur. Venus este inca prezent in semnul dumneavoastra, asa ca aveti chef sa va reinnoiti garderoba si sa colindati prin magazine. Marte va energizeaza si dispuneti de bani suficienti ca sa faceti fata cheltuielilor.

TAUR 21.04-21.05: Va stabiliti obiectivele si veti face totul ca sa puteti realiza ce va propuneti. Vestea cea mare a acestor zile este ca Marte intra in zodia dumneavoastra si ramane aici pana pe 20 aprilie. Nu uitati ca Marte reprezinta energia si asta inseamna ca va veti simti precum niste asteroizi care strabat cerul.

GEMENI 22.05-21.06: Aratati bine si puteti folosi acest atu in beneficiul dumneavoastra. Venus este cea care favorizeaza relatiile cu prietenii, iar Jupiter promite vacante distractive. Ce poate fi mai minunat? Pana acum, totul este bine, dar nu uitati ca nimic nu este perfect!

RAC 22.06-21.07: Parcurgeti o saptamana entuziasta si activa. Multi dintre dumneavostra vor calatori sau veti studia ceva nou. Marte va aduce energie multa si o veti folosi pentru a mentine relatiile cu prietenii. Este un moment prielnic pentru orice activitate competitiva. Succes!

LEU 22.07-22.08: In aceasta saptamana incepeti sa abordati probleme birocratice, cum ar fi taxe, impozite, datorii, probleme de asigurare sau chiar o mostenire. Sunteti ambitiosi si vreti sa realizati tot ceea ce v-ati propus. Munciti cu indarjire si nimeni nu va poate intoarce planurile.

FECIOARA 23.08-22.09: Aveti nevoie de mai multa odihna. In aceste zile vor avea loc discutii importante cu partenerii si prietenii. Din fericire, veti beneficia de resursele altora, chiar daca vin spre dumneavoastra sub forma de cadouri sau diverse favoruri.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamana aceasta veti avea preocupari legate indeosebi de sanatate. Mercur se situeaza in partea de diagrama legata de sanatate si aceasta pozitie poate declansa adevarate crize de anxietate. Nu inseamna ca starea dumneavoastra se va imbunatati sau se agraveaza, ci pur si simplu veti avea tot felul de obsesii pe aceasta tema.

SCORPION 23.10-21.11: Bucurati-va de frumusetea anotimpului si de activitati distractive cu cei mici. Profitati de fiecare ocazie pentru a va exprima talentul creativ. Atentie insa ca Marte se afla in semnul opus dumneavoastra, asa ca este posibil sa va deranjeze prea usor remarcile acestora.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va concentrati puternic pe casa si pe familie. De fapt, multi dintre dumneavoastra sunteti ocupati cu tot felul de renovari si reparatii casnice. Este si o perioada prielnica pentru distractii la domiciliu, mai ales ca veti cunoaste persoane noi. Fiti prietenosi si cocheti, in ciuda tuturor diversiunilor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti dornici sa va impartasiti ideile creative si va bucurati de cateva excursii scurte. De asemenea, nerabdarea se manifesta in discutiile cu ceilalti. Lasati-i si pe acestia sa-si expuna punctul de vedere. Veti vedea ca nu toata lumea este pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra.

VARSATOR 20.01-18.02: Va axati pe bani si pe tot felul de activitati care va pot mari veniturile. Multi nativi se gandesc si la bunurile detinute. Activitatea sustinuta si haosul de acasa pot produce tot felul de neintelegeri cu membrii familiei. Rezistati cu brio tensiunii de acasa, mai ales ca Venus va face cuvintele dumneavoastra dulci ca mierea.

PESTI 19.02-20.03: Aveti nevoie de o vointa puternica pentru a va exprima pe intelesul celor din jur. Fiti diplomati pentru a evita tot felul de argumente inutile pe care trebuie sa le dati interlocutorilor. Nu incercati sa-i constrangeti pe altii sa judece ca dumneavoastra.