BERBEC 21.03-20.04: Incepeti saptamana primind un cadou care va va aduce beneficii indirecte. Cunoasteti pe cineva care va invata sa utilizati un obiect pe care il detineti. Marte impinge energia norocului intr-una din casele dumneavoastra de bani. Atentie la o discutie aparuta din cauza unei proprietati.

TAUR 21.04-21.05: Veti intalni oameni care va vor ajuta intr-un mod diferit. Bunastarea si sentimentele bune pot crea situatii favorabile, parteneriate si prietenii stranse. Cu toate acestea, Marte introduce mici dispute si tensiuni cu unele persoane. Feriti-va de discutii in contradictoriu cu un nativ din Gemeni!

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti plini de entuziasm si asta se vede in tot ce faceti. Lucrati cu spor, iar rezultatele va vor face mandri. In weekend, eforturile celor din jur va fac sa va simtiti frustrati. Din fericire, este doar o influenta trecatoare.

RAC 22.06-21.07: Urmeaza o saptamana placuta pentru dumneavoastra, cand veti pune dorintele si obligatiile in planul al doilea al prioritatilor. Desigur, Marte poate provoca un conflict cu unul din copii, insa rabdarea trebuie sa va fie cel mai bun aliat.

LEU 22.07-22.08: Nerabdarea fata de membrii familiei si zapaceala de acasa vor fi pentru dumneavoastra o provocare. Din fericire, Jupiter este cel care aduce beneficii, bogatie si sentimente calde fata de cei din jur. Fiti rabdatori cu toti cei de-acasa. Merita atentia dumneavoastra.

FECIOARA 23.08-22.09: Veti gasi modalitatile pentru a obtine o pregatire avansata si oportunitati prin a va exprima prin scris, predare, vanzari sau marketing. Este momentul sa le aratati curiosilor de ce sunteti in stare. Atentie insa la conflicte, deoarece va veti identifica prea tare cu propriile convingeri.

BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana cheltuiti mai mult ca de obicei. S-ar putea chiar sa aveti mici dispute cu altii despre posesiuni sau bani. Cu siguranta, veti invata mai multe despre cum trebuie sa va administrati bunurile de pret si va veti ocupa mai mult de averea personala.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti gata sa incepeti o batalie pentru suprematie. Poate ca exagerati un pic cam mult, insa cei care va apreciaza, chiar daca nu o arata direct, cu siguranta va respecta si va rasfata atat cat considera ca este necesar.

SAGETATOR 22.11-21.12: Zilele acestea va veti bucura mai mult de lucruri frumoase pentru dumneavoastra si pentru cei dragi. Fa-ceti cateva surprize persoanei iubite si aceasta se arata destul de multumita. Va doriti sa castigati mai mult, mai ales ca vreti sa realizati proiecte indraznete.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este vremea pentru a va stabili exact obiectivele si sa incepeti sa le urmariti. Soarele, Venus si Saturn sunt in semnul dumneavoastra si va dau multa charisma. Si o relatie cu un prieten evolueaza si devine chiar provocatoare. Nu ratati aceasta sansa!

VARSATOR 20.01-18.02: V-ati pus in gand sa realizati ceva si veti incepe sa munciti din greu. Cu toate acestea, doriti sa fiti independenti, chiar propriul sef iar aceasta dorinta se dovedeste a fi inteleapta. Acum aveti sansa sa deveniti un nume, mai ales in ochii superiorilor dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Va doriti sa faceti tot ce puteti pentru a va extinde orizonturile si a prinde mai multa experienta. De asemenea, acum va veti apara ideile mai mult ca de obicei. Va orientati spre o formare profesionala superioara, asa ca va inscrieti la un curs. Succes!