Cautare

740 de rezultate pentru "iordache pavel" (3.87 secunde)
AGERPRES - Florin Iordache (PSD) propune scaderea cvorumului de participare la referendum de la 50% la 30% Deputatul PSD Florin Iordache a depus marti, la Senat, o initiativa legislativa care vizeaza modificarea Legii referendumului, prin care se propune ca un astfel de scrutin sa fie validat daca la acesta participa cel putin 30% din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente, fata de 50% cat este acum prevazut in actul normativ.
observi ca firma merge prost si nu mai ai nici o perspectiva acolo", a precizat Loredana Iordache, director de resurse umane in cadrul unei firme private. ... Trebuie sa te autoevaluezi foarte bine inainte", a mai spus Loredana Iordache.
Dupa ce a fost aratat cu degetul de unii consilieri locali, pentru ca si-ar proteja o parte dintre subalterni, viceprimarul Sorin Iordache a decis sa iasa la rampa. Motivul disputei l-a constituit asa-zisa situatie financiara dezastruoasa a Serviciului Public de Administratie a Pietelor si Targurilor, subordonat lui Iordache.
Viceprimarul Sorin Iordache spune insa ca este singura data cand autoritatile fac un astfel de compromis.
Maria Filip si Vicentiu Iordache, directorii demisionari de la DGFP Dolj, ar fi trimis ANAF faxuri prin care spun ca s-ar fi razgandit si ca raman in functii.
Cifra de afaceri din piata restaurantelor, pentru anul 2010, este estimata la doua miliarde de euro, in crestere cu un miliard de euro fata de cat e in prezent, sustine consultantul Visionwise (divizia grupului Daedalus), Andrei Iordache.
Restructurari de posturi nu putem sa facem, pentru ca ar ramane hotelul fara centralist si receptioner, drept urmare incercam sa facem o investitie particulara, pentru a moderniza locatia", a confirmat, pentru "Replica", Marian Iordache, primarul municipiului Medgidia.
6 George Enescu si Carpati", a precizat Sorin Iordache, directorul comercial al RATf. ... In timp, vom infiinta casierii in cartiere pentru a incasa facturile", a explicat Iordache.
Pentru Concordia a marcat Ilie Iordache, in minutul 90. ... Concordia a redus diferenta in minutul 90, cand Dos Santos i-a centrat lui Ilie Iordache, in stanga, iar acesta inscris cu un sut de la 10 metri. ... Munteanu (Iordache ‘46) - Rocha (Mihalcea ‘35), V.
Adrian Iordache, tanarul care a devenit celebru dupa ce designerul Catalin Botezatu a dat de inteles ca este fiul sau s-a transformat in lumbersexual.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache a ajuns la cea de-a opta editie.
Recenta greva a politistilor denota faptul ca, in sferele puterii, se ia serios in calcul schimbarea PDL-istului Vasile Blaga de la carma portofoliului Internelor, sustine unul dintre fostii sefi ai Politiei, chestorul Pavel Abraham, pentru Inpolitics. ... Acesta este un alt episod", explica Pavel Abraham.
Concret, in anul 2006, politistii Teofil Parasca, lucrator la Serviciul de Paza si Ordine Publica, Pavel Halmagean, lucrator la SIPI Arad, si Nicolae Batran, seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economico - Financiare, au detinut informatii ca primarul Gheorghe Falca urma sa primeasca de la un om de afaceri suma de 50 000 euro pentru atribuirea unui teren pentru construirea supermarketului Total Alfa din Arad.
Bebelusul s-a nascut la o clinica privata din Bucuresti, chiar de Sfintii Petru si Pavel. ... Il cheama Tudor, dar va mai purta si numele de Petru sau Pavel.
In 1799 rusul Pavel Sumarcov noteaza ca in Ovidiopol, Tiraspol, Grigoriopol, Dubasari, Malaiesti majoritatea locuitorilor sunt moldoveni (32). ... Acesta a gasit in Kiev un liceu care purta numele celui care il intretinea prin donatii uriase Pavel Galagan.
Pavel Popescu, presedintele filialei teritoriale a Ordinului Arhitectilor, a declarat ca i se pare anormal ca o astfel de idee sa nu fie discutata cu specialistii in domeniu, in conditiile in care Teatrul National "Marin Sorescu" reprezinta un obiectiv cultural important.
Comandorul (r) Pavel Otelea, comandantul escadrilei a doua a grupului, care zbura pe atunci pe un MIG-23, declara: ... Ca suntem ultimii oameni si ca daca obiectele erau construite de mana de om, inseamna ca noi consumam resursele tarii degeaba", a comentat Pavel Otelea.
Un indiciu ar putea fi si indemnul Sfantului Pavel, apostolul, care scria: ... Pentru Apostolul Pavel, iubirea era mai importanta decat nadejdea (in viata de apoi, in cea de-a doua venire a lui Iisus etc.) si chiar decat credinta (in cele ale religiei crestine)!
Colegiul 3 - Oradea Sud - Bihor Sud (Nufarul - Ceica - Salonta) Candidatii acestui colegiu sunt Sarkadi Zsolt (UDMR), Florian Pavel (PSD-PC), Petru Filip (PDL), Smaranda Scridon (PNL) si Ioan Romosan (PRM).
De asemenea, BCCO va prelua probabil 10 politisti care au lucrat si la frontiera in structura de Crima Organizata, comisarul Aurelian Pavel (foto) asteptand confirmarile oficiale in cursul saptamanii viitoare.
google-analytics.com