Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (4.47 secunde)
Cand abia le mijesc formele, una dintre dorintele de top ale romancelor noastre este aceea de a deveni manechin sau fotomodel. Cu atatea greve si deci cu o educatie precara, multe tinere isi gasesc in imaginile de la televizor un adevarat model pentru o cariera de succes.
Suntem ieftini, nu e nici o noutate ca nu stim sa ne vindem pielea scump… Citeam undeva ca preturile de productie cinematografica in Romania sunt cu 70% mai mici decat in Statele Unite, astfel ca, dupa ce au dat de gustul tarii noastre, marile case de productie au investit in filmarile de la noi, in 2004 si 2005, aproximativ 100 milioane de dolari.
Asta ne-a adus democrati a spunea ieri oftind o femeie la un ghiseu de la Renel, cind a auzit citi bani are de plata.
Nu sunt dintre cei care se dau de ceasul mortii privind tabloul, altminteri jalnic, al Romaniei politice din ultimii ani. Sigur ca starea de disconfort e majora. Sigur ca, intre zambetul stingherit sau momentele de mare dezamagire, incape, din cand in cand, si un dor de duca.
Faptul ca ne considera needucati, tigani, hoti etc. ... ceva de genul: ce daca aia sunt mai bogati si noi niste sarantoci, macar ii frigem de cate ori ii prindem. Pe terase la nota de plata, la diverse servicii, noi stim una si buna:
Noroc cu sportul ca mai scoatem si noi capul in lume, mai aud si strainii de noi, ne mai localizeaza pe harta cu ocazia deplasarilor echipelor lor in Romania.
n-are treaba cu fotbalul, ma oftic pentru meciul de sambata seara.
Citeam undeva ca preturile de productie cinematografica in Romania sunt cu 70% mai mici decat in Statele Unite, astfel ca, dupa ce au dat de gustul tarii noastre, marile case de productie au investit in filmarile de la noi, in 2004 si 2005, aproximativ 100 milioane de dolari.
Ce-ati zice, oameni buni, daca as rascoli in rahatul fiecarei natiuni, de fapt a catorva natiuni, care dau dovada, de catva timp, de dispret infinit fata de romani? Ce-ar fi sa ma leg sau sa ne legam si noi de mamicile lor de macaronari sau de Regina Angliei?
Are 24 de ani si e plecat de cinci ani din tara; ... Tara pe care o iubeste, desi nu i-a oferit conditii decente de existenta. Isi iubeste tara, i-e dor de ea si-l doare faptul ca multi dintre colegi ii considera pe romani hoti, vagabonzi, bisnitari.
Mai mult, la sfat de seara, au hotarat sa le ofere o sansa si saracilor al caror teritoriu l-au pus la produs alaturi de al lor.
Eu nu inteleg ce fel de integrare va fi pentru Romania, cand deja au aparut primele restrictii pentru romani! ... Exista multi indivizi purtatori de pasapoarte romanesti care le fura masinile, le sparg casele, descompun retelele de cupru din telecomunicatii pentru a le vinde, cloneaza carduri, talharesc, ucid, violeaza.
Intr-un scheci interpretat pe vremuri de inegalabilul Mircea Crisan la radio "Europa Libera", una dintre poante era legata de incapacitatea romanilor de a riposta la criticile capitalistilor verosi. Cu timbrul sau de neconfundat, comicul roman spunea cam asa:
De asemenea stim cu totii cum suntem priviti peste hotare, nu doar in Marea Britanie, si asta lasand la o parte pozitiile oficiale ale statelor in cauza sau ceea ce apare in mass media.
Cind oamenii se cearta ani de zile, se jignesc, fac plingeri penale, merg in justitie ducind adevarate meciuri, este clar pentru cei din jurul lor ca acestia sint dusmani de moarte si doar o minune ii mai poate impaca.
Romania geme de scandaluri care mai de care mai penibile. Fostul premier social democrat este anchetat din cauza de termopane.
printre formele de manifestare a acestei maladii se numara si lupta pentru ciolan. Toti marii hoti sunt patrioti; ... Cred ca una din cauzele principale pentru care lucrurile merg atat de prost este aceea ca avem prea multi patrioti;
Nu e treaba mea sa stabilesc vinovatii sau sa dau sentinte, nici macar sub forma de opinii. ... N-or fi vinovati de santaj, or fi scris oamenii articole doar la adresa unora care meritau, iar treaba cu sumele cerute sub forma de publicitate este discutabila de la caz la caz.
Nu stiu daca in numele acesta se ascunde o umbra de duiosie, dar se potriveste: ... Numai prin dimensiuni, hameseala si ambitie nemasurata, Universitatea din Oradea a depasit stadiul de Institut, dinainte de 1989.
Sunt din ce in ce mai convins de necesitatea introducerii votului uninominal. ... Nu mai cred ca masa electorala mai poate fi pacalita asa de usor si contez pe maturitatea alegatorilor de la noi din tara.
google-analytics.com